![]() |
|
Peugeot unuzda En Çok Çıkan Arızalar Nelerdir?.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2012 Saat 15:30 |
|
Peugeot unuzda En Çok Çıkan Arızalar Nelerdir?....
|
||
...fhygf..
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abs ısıgı
|
||
![]() |
||
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
com 2000 sargı sorunu,airbag hata ışıkları, amartisör başları,cd changer sorunu genel olarak yaşadığım sorunlar bu şekilde.
|
||
2003 307 1.6 XR Benzin+LPG
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
daha hiç arıza çıkarmadı
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
motor kulağı kırılıyor benim en çok.
![]() |
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
cd changer,sinyal kolu
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
cd-changer, silecekler
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
Bu konu kitaba dönüşmeye kadar gider peugeot da :)
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benim yaşadığım arızalar komedi sinsilesi gibiydi pejodayken ama bitmek bilmeyen bi kayış sesi vardı ki sonuda orada mecvut olan herseyi değiştirdim kesildi dedim ama arabayı satmadan bi kaç gün önce tekrar gelmeye başlamıştı:)
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
aracı alalı 1 seneyi yeni geçti aldım alalı tamirden başımı kaldıramadım fakat aynı arızayı 2 kez vermedi
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|
sağ arka stop lambasını senede bir değiştirmek zorunda kalıyorum.
|
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
![]() |
||
|
yan sanayi yağ filitresi kullanıldığında yağ seviyesini okuyamıyor. yağ filitresi konusunda seçici...
Düzenleyen maverick - 30 Temmuz 2012 Saat 21:35 |
||
![]() |
||
|
Kelebek boğazı temizliğini 100 bini geçmiş bütün peuageot araçlar ister.Kimisi de değiştirmek zorunda kalır.
otomatik arabada vuruntu sorunu çok yaşanır. Gaz yememe ve boğulma çok sık duyduğum arızalar. Arka amortisor dayanıksızlığı ve amortisör tozluğundan gelen ses. şimdiye kadar bunları çok duydum ama düşünsem daha yazarım. |
||
![]() |
||
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
cok sukur aracimin masallahi var cok memnunum ins 20 sene daha ceker beni aslada satmam...
ufak tefek sorunlar oluyor oda normal kendim hallediyorum. |
||
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
maaşallah gözüm korktu be 1 ay oldu peugeot a geçeli vazgeçirceniz nerdeyse
![]() ama bende de sinyal kolu bide kayış sesi vardı krank kasnağı ile çözdüm durumu
|
||
![]() |
||
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
|
Ayni ben :) |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
bide sinyal koluna düşükmaliyetli çözüm bulsam fena olmayacak
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sinyal kolunda ne probleminiz var?
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
silecek suları bazen bozulabilir, birde cd changer cd leri okumayabilir.. önemli kronik bir sorunu yoktur hiçbir pejonun motordan vs vs en az honda bmw kadar sağlamdır bu aksamları sadece elektronıkte bıraz sıkıntı cıkarabılıyor. tabi kullanıcı faktorude bıraz etken
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
|
sağa sinyalden sonra dönüş yapıp topladıgımda direksiyonu, sola sinyal veriyor. ilgilenemedim bi bakmak lazım karşısına itici bir güç (sinyal kolunun altına bir parça sert sünger tarzı :)) ) kullansam olabilir diyorum ama denemedim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |