![]() |
|
yardim Arabam cok yakiyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat22 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2012 Saat 02:12 |
Arabam Cok fazla yakiyor Golf 3 1.8 Automatic 93 75 ps Benzin.. 6 litre benzin 35 km geciyorum daha fazla mumkunu yok karburator den mi acaba ayarlari yalnis yoksa ? yakmasi boyle normalmi ? yardimci olacak birisi varsa bi bilgisi lutven paylasin bujiler ve hava filtresi 1 ay once degistirdim marka hepsi sonuc 5 km fazla suruyorum baska bisey yapacak varmi da yakiti azaltmam ayar gibi ?
(Bide eski actigim konu beyaz duman da atiyor egzostan acaba alakasi ola bilirmi karboratoru baska bir golf 1.6 motordan soktuk benim kisine taktik ordami bi yalnislik var ayarlardami bi sorun var ? yardim cevaplarinizi bekliyorum fikirlerinizi aynen uygulamaya calisir test ederim)
|
|
![]() |
|
murat22 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap verecek birisi lutven ?
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
gecmis olsun eksozdan benzin kokusu geliyorsa sen o karbratoru paketle derim gerci karburator arabada benzini biraz yakar daha once bu kadar yakmiyorsa ve bir yerlerden hortum vs benzin sizmiyorsa benzini cig atiyor fazla benzin gidiyor karburatorunden kesin...
beyaz duman atmasi ya gomlekler yada sekmanlarin asindi o yuzdendir yag yakiyor aracin senin arac kanser olmus kardes:S not: karburator 1.8 motor birde otomatik se aracin yer benzini yine herseyi tam bile olsa...
Düzenleyen volkan22 - 30 Temmuz 2012 Saat 22:52 |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
Saool kardes arabam cok yakiyor ama cok ta kaciyor bmw m5 sorunsuz iyiyorum ama daha iyisi yemesin iyilsin az benzin yaksin yarin orjinal karburatoru takacaam bakalim sonuc ne olcak
|
|
![]() |
|
aslinda daha once takmistim orjinal karburatoru ama araba titremeye basladi ve asiri duman cikarmaya baslamisti ustaya vermistim degistirsin oda hic temizlemeden onu tozlu mozlu takmisti sonra sinir oldum kendin eskisini taktim duzeldi ama yakma sorunu var sindi carburator clean diye bisey aldim onunla guzel temizleyecem sonra takcam bakalim ne olcak
|
|
![]() |
|
tessekur bi sorum olacak karburator ayari nasil yapildini biliyormusun bana bi anlatsan belki ayari doru deyil dedigin gibi fazla atiyor bide benzin yakiyor diyorsun yani kokmasi normal mi demek istiyorsun ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |