![]() |
|
206 direksiyonu çevirirken ses geliyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 Saat 15:01 |
||
beyler 206 arabamda yine bir sorun park halindeyken ilk çalıştırıp direksyonu çeviriken acayıp bir ses geliyor sanki motora birşey sürtüyormuş gibi ama normal hareket halinde sürerken herhangi bir ses yok. bakalım 206 nın yeni süprizi neymiş.
|
|||
bir nuri bir 206
|
|||
![]() |
|||
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aracında spor yay var mı?
|
|||
![]() |
|||
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
önceden vardı ama çıkarttım
|
|||
bir nuri bir 206
|
|||
![]() |
|||
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
||
O Ses Normal Arkadaşım, Ben de O Sesi İlk Duyduğumda Büyük Bir Sorun Olduğunu Düşünerek Yetkili Servise Gittim Oradaki Ustam Sesin Normal Olduğun Söyledi, Hatta Orda Bulunan Bir Kaç Araçtan da Aynı Ses Duydum.
|
|||
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|||
![]() |
|||
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
||
aynı ses bendede var bir sıkıntı yok kardeş
![]() |
|||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||
![]() |
|||
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
||
gazla gitsin ustam dert etme böyle şeyleri pejodur normaldir diyeceksin sende zamanla :)
|
|||
![]() |
|||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
||
mrb cıkardıgın yayları bana satarmsın
|
|||
![]() |
|||
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
||
koyun can kasap et hesabı
![]() |
|||
![]() |
|||
Musicman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1992 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
||
Direksiyon kutunuzdan kaynaklı olabilir. Peugeot ve Citroen'lerin direksiyon sistemleri çok nazik ve pahalı oluyor ne yazık ki. Ses ' Kırt , kurt ' tarzında ise burçlara da bir baktırın derim..
|
|||
Citroën C2 Sx 1.4 Hdi
|
|||
![]() |
|||
||
aynen usta ya sen burda canınla ugraşıyosun bişey olurmu korkusundasın adam kalkmış yayları bana sat diyo inanılıcak gibi degil ya,bu kadar da olmaz dedirtiyo bu insanlar... adam orda arabasının bi sorununu yazdım bende demişim ki spor yay var mı,adamda söktüm demiş,dengesizin biri kalkmış ordan spor yayları bana satarmısın diyo.. yazık diyorum ya bi arkadaşımızın sorununa çözüm buluyoruz ama bazıları kendi sevdalarının peşinde..yarın bir gün seninde başına gelirse böyle bişey görürsün.. yazıklar olsun size diyorum biraz saygılı olun ve başkalarının sorunlarına çözüm bulun yangından maml kaçırmayın.
|
|||
![]() |
|||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||
Aracı hiç yerinden oynatmadan direksiyonu çevirirken bir gurultu şeklinde gelen bir ses bende de oluyo ve direksiyon baya bi sertleşiyo o anda ama sonradan kayboluyo.Arada bir yapıyo. Aracın powerinden büyük ihtimalle. Normal şartlarda da bir palio direksiyonu ile kıyasladığınızda benim aracın direksiyonu taş gibi ya hiç hoşuma gitmiyo bu durum.
Acaba powere baktırsam mı, herhangi bir arıza mı var? Sizin araçlarınızda da direksiyon hidroliği sert mi arkadaşlar yoksa benimki yıllanmış mı artık?
|
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşın dedigi ses amartisör kısmından geliyor.buda zamanında arabasına spor yay taktıgından oluyor.benim eski aracımdada geliyordu.bu ğejolarda normal bi durum.
ama sizin durumunuz bence farklı sizde ses direksiyondan geliyormuş.
|
|||
![]() |
|||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
||
aynı dert bendede vardı amörtisor bilye ve ust takozlarını degiştirdim düzeldi...
|
|||
![]() |
|||
||
amartisör bilya ve ust takoz size kaça maal oldu hocam
|
|||
![]() |
|||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
||
100 tl parcalar 30 TL de işcilik aldılar....bende arabamı yeni aldım bugun a dan z ye tabiri caizse cekap yaptırdım...epey bi para gitti hersey baya güzel oldu baska sorunlarınız varsa eger basıma gelmişse yardımcı olurum
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
||
evet yayları isteyen kardeş en azında bir geçmiş olsun deseydin. arkadaşlar direksiyonu sonuna kadar çevirince ses gelmesi normalmiş ama benim bazen direksiyonu normal çevirirkende geliyor. bunu ilk çalıştırınca yapıyor sonra herhangi bir ses yok
|
|||
bir nuri bir 206
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |