![]() |
|
(satıldı)206+,207,308 uyumlu Cruise Control Kum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 Saat 11:29 |
|
Kol - kumanda sorunsuzdur. Kutusundan bütün içeriği ve faturası ile teslim edilecektir. Sadece 1 kere takıp denedik ama olumlu sonuç alamadık. Fiyat sabitttir çünkü aldığım fiyata satmak istiyorum ve şu an fiyatı 6242z8 e bakarak çok iyi. Ankara içinde montaj ve aktivasyon için yardımcı olabilirim. Kredi kartına vade farksız taksit imkanı vardır. Elden alımlarda site komisyonunu düşerim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-207-308-icin-ozel-cruise-control-kumandasi-94691650/detay/ Ürün satılmıştır teşekkürler.... Düzenleyen Alicilik - 12 Ekim 2012 Saat 22:41 |
||
![]() |
||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ali karışmak gibi olmasın ama bu kodlu kolun 206+ 207 308 uyumlu oldugunu belirtirsen daha rahat satarsın
|
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Pes ettin sanırım, hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
ilanda belirttim ama yazıyı da düzenleyim. @serco05, Öyle gibi oldu elimden çıksın eğer olacak olursa yine buluruz. |
||
![]() |
||
serkans_21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkans_21
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba ben 206+ ya cruise control takmayı başaran bir usta buldum.Arkadaşımın arabasına takmış.Sadece silecek kolunu değiştirmiş oradan kumanda ediyor.
|
||
![]() |
||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
nası yani ??
|
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
|
Cenker abi silecek kolu derken com2000i tamamen değiştirmiş olmasın ?
silecek kolundan nasıl kumanda ediyor hala anlayabilmiş değilim |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
İşte Ali için yeni bir macera daha başlıyor
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Valla öyle abi yine bi sevindirik oldum ![]() |
||
![]() |
||
|
bende anlamadım ali arkadasla hemen temas kuralım :)
|
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende yapmıştım 307 im varken faydalı bi özellikli düz ve yokuş aşağı yollarda giderken:) umarım sizde başarırsınız |
||
![]() |
||
serkans_21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkans_21
|
citröen c3 lerin silecek kolunu taktırmış.cruise kumandasıda var üzerinde çalışıyor.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkans_21
|
407 den çıkma cruise control kolunu 206+ da deneyen oldu mu.Hız sabitlemeli olanı.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkans_21
|
Bence 407 kolu 206+ ya olur.Neden derseniz arabada zaten hız sabitleme işareti var sadece aktif değil.diğer kol on-of manuel olan çalımaz belki bu limitlemeli kol çalışır.Deneyen var mı arkadaşlar.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkans_21
|
http://www.automobile-magazine.fr/actualites/peugeot/prix_peugeot_206_plus bu siteyi dikkatlice inceleyiniz. 206 plus un wssance ve trendy modelleri var burada türkiyede olmayan hız limitlemeli kol kullanmışlar göstergede hız limitleme işareti var dikkatice bakın.km sayacı üzerinde.Bence bu hız limitlemeli kol çalışır.Ben 2 gün sonra deneyeceğim.Siz ne deriniz.
|
||
![]() |
||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|
limitlemeli kol 2004 1,4 hdi 307 de çalışıyor fakat limitleme konumu bi işe yaramıyor sadece sabitlemeyi kullanıyorum
|
||
2004 307 1.4HDI
|
||
![]() |
||
|
Hocam denemeleirniz ne alem de acaba ? |
||
![]() |
||
volkan206+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan206+
|
Hocam yapabildinizmi son durum nedir?
|
||
206+ hdi
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |