![]() |
|
mazot göstergesi yükselmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 17:28 |
||
böyle bir durumda aracı rampada, burnu aşağıya gelecek şekilde park edin, kontağı kapattıktan sonra birazda kuvvetlice sallayın, 10-15 dk sonra ibre düzelir :) Birçok defa başıma geldi, bu şekilde düzelttim
|
|||
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|||
![]() |
|||
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ceyrek depo mazot vardi.ibre yukselmior diye parca parca toplamda 70 liralik daha aldim yarim depoyu gecti.araci aldigimdan bu yana,2.5 senedr 3 kere lamba yanmistir.pisligi cekmesin diye dikkat ederm:-) |
|||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||
![]() |
|||
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
||
minimum peugeot araçlarına 7 litre benzin veya mazot koyacaksınız...
|
|||
![]() |
|||
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
||
senin arac dibini cekmekden takili kasmis hep minimum da:) ben kilometre sifirliyorum her 50 tl koydugumda ona gore kac kilometre yakdigini biliyorum mesela 50 tl ye 100km ise 100 e yaklasinca bir daha tamamlayip km sifirliyorum:)
|
|||
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|||
![]() |
|||
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
||
bugun 30 liralik daha aldim ve normale dondu:-).dedigim gibi son gelen zamdan sonra 20 liralik mazot artik ibreyi hareket ettirmiyor.hocam senn dedigin gibi,bu kadr yakittan sonra yarim depoyu gordu ve sorun cozuldu:-) |
|||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||
![]() |
|||
||
gerçi garanti kapsamında olduğu için ücret ödememişsiniz ama fiyat konusunda bir bilginiz var mı?
|
|||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Aynı sorun bende de oldu . Servis şamandırada sorun olduğunu söyledi ve yeniden kalibre ettiler. Garanti kapsamında ücret ödemedim 30-45 dk fln sürdü.
|
|||
![]() |
|||
||
bunu öğrendiğim iyi oldu.bir kaç gün düzelmesini beklicem.genel olarak forumda araştırma yaptım ve senin durumuna benzer olaylarla karşılaşan arkadaşların olduğunu gördüm.bir müddet sonra kendisi düzeliyormuş.o yüzden düzelmesini beklicem
![]() |
|||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hocam benim başıma söyle bi olay gelmişti, araçta yarım depo mazot vardı girdim opete doldur dedim markete girdim çıktım arabanın altından mazot akıyor bi baktım adam kapağa kadar doldurmuş, biraz kızdım falan bindim arabaya eve geldim bi baktım gösterge yarım depo gösteriyor, gittim geri opetciyle biraz tartıştık yetkili kimseyi bulamadım çıktım 1-2 hafta öyle gezdim, sonra tanıdık bi özel servise gittim, şamandırayı söktüler elle yukarı aşağı yaptılar çalışmıyor, sen git biz çıkma bi şamandıra bulunca seni ararız dediler eyvallah dedim araca bindim çalıştırdım bi baktım gösterge full, ogünden sonrda sıkıntı çıkarmadı. |
|||
![]() |
|||
||
yarında 30 liralık alıcam 7litreyi geçiyor.bu seferde yükselmezse,bu yükselene kadar benm depo taşacak bu gidişle
![]() |
|||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hocam şöyle bi yarım depo alın hooop diye yükselir o
![]() |
|||
![]() |
|||
||
öncedende hep alırdım 5 litreden sonra yükselirdi.ilk defa bugün böyle oldu.bugünde 5 litre üzerinde yakıt aldım tek seferde.bu son gelen zamm benim araç protesto etti galiba
![]() |
|||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Minimum 7 litre.
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar bugün 20 liralık mazot aldım.normalde 20 liralık mazot aldığımda gösterge bir çizgi artar ama bir artış olmadı.kafama takıldı ve bir 20 liralık daha mazot aldım gösterge yine hiç oynamadı.toplamda 40 liralık mazot aldım ama gösterge hiç artmadı.kullandıkça da düşmeye başladı.sizce neden olabilir?ilk defa başıma böyle birşey geliyor.normalde eğer artışı göstermiyorsa azalmaması da gerekmez mi?
|
|||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |