![]() |
|
206 gtı çok benzin kokusu yapıyor içeri yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2012 Saat 01:00 |
Arkadaşlar aracımda uzun süredir çözülemeyen bi yakıt kokusu yada egzoz gazı kokusu gibi bi koku var ve çok rahatsız edici derecede yapıyor..Egzozu kontrol ettirdim susturucular içi çürüdüğü için yenilendi katalizörün içi boşaltıldı egzozda çatlak kaçak falan yok..Depo şamandırası değişti şamandıra kapak contasıda yenilendi..Ama hala aynı şekilde devam ediyor koku..Usta bi türlü bulamadı nedenini..Babamlar gelmişti bugün onları aldım havaalanından babam daha önce bizim bi arabada yapmıştı aynı böyle benzin deposundan bi tahliye hortumumu ne vardı o çıkmış ondan yapıyomuş bi yarın ustaya götür söyle bakalım belki bunda da öyle bişey vardır dedi bilgisi olan var mı bu konuda?
Hem benzinde hem tüpte yapıyor koku hep aynı koku.. |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaçak var araba da hayliyle eski olunca normal yani bu sekılde yapması şamadırayı orjınal mı aldnız yan sanayı aldıysanız yangın cıkarablır orjınalı 420 tl yan sanayı 120 tl kalıtesız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |