![]() |
|
Arka amortisörlerim arızalı mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2012 Saat 14:27 |
|
Bir süredir orta sertlikteki çukurlara girdiğimde arka amortisör tak diye dibe vuruyor, ses geliyor. Yay tamamen gerilmiş ve amortisörün mesafesi bu kadarmış gibi bir TAK sesi. Daha öncesinde bu kadar hassas değildi gibi geliyor bana, acaba neden kaynaklanır bu durum?
Lastik - janta zarar verecek diye korkuyorum, burada ilk yardımı alıp serviste nokta atışı yapmak istiyorum ( : Düzenleyen SZKR - 13 Temmuz 2012 Saat 14:28 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sesin amortisorden geldigine emin misiniz? Amortisoz tozluklarina bir bakin. Onlar da ayni sesi yapar. Metin arkadasimiz bir ara nasil yapilacagini anlatmisti forumda.
|
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
Benim bahsettiğim amortisörün tamamen yukarı kalkıp tak diye içerde sarsılarak hissedilecek sert bir şekilde vurması gibi.
Düzenleyen SZKR - 13 Temmuz 2012 Saat 14:53 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
amortisörün o kadar esnemesi için derin bir çukura girmeniz gerekir.
|
||
![]() |
||
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
cukura girdiginde küt küt ediyosa burclar gitmişdr 150lira orjinali ve tornacı ucu farklı oldugu için 200lira alıyo ve tamircide 100-150istiyo yani 500lira
|
||
![]() |
||
|
ve sök tak işleminin 100-150tl işçiliği mi var? ve bu burçların sorunlu oluşu gözle anlaşılabilir bir durum mudur? nereye nasıl bakmak gerek?
Düzenleyen SZKR - 15 Temmuz 2012 Saat 15:27 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |