![]() |
|
Bilgi ekranı açık kalıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratulug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratulug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2012 Saat 23:10 |
Herkese merhaba ben daha öncede forumda yazıyordum ama üyelik şifremi kaybettim parola anımsat diyorum mail gelmiyor neyse gelelim sıkıntıya 307 xr aracım var 1.4 HDİ bilgi ekranı kontağı kapattıktan sonra da açık kalıyor sıkıntısı nedir acaba?
|
|
307 1.4 HDİ XR 2005
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teybiniz orjinal mi ?
Ben teybi değiştirince serviste ısrarlarıma rağmen sistemden orjinal teybi kapattılar. Sonrasında benim de ışık açık kaldı hatta akü bitti ve araç kendini korumaya aldı serviste zor çözdük. 206+ larda elektronik aksam tam korumaya geçince çok sinir oluyor araba ya dokunamıyorsunuz. göstergeler fln çıldırdı. Teybi açtırdım normale döndü. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arasıra yapıyorsa sıkıntı yok.Tekrar ederse aracı çalıştırıp stop edip kilitleyin,düzelir.
|
|
![]() |
|
muratulug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratulug
![]() ![]() ![]() ![]() |
teyp orjinal teyp de anlamadım neden böyle yapıyor ya
|
|
307 1.4 HDİ XR 2005
|
|
![]() |
|
Her şeyi çözmeye kalkarsanız çok para harcarsınız aracınıza bence çok düşünmeyin çünkü temel ve önemli bir sorun değil.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bence de teyp ile alakali bir durum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratulug
![]() ![]() ![]() ![]() |
açık kalıyor derken bilgiler gidiyor onda sıkıntı yok ışık şiddeti düşüyor ama tam kesilmiyor arada yapıyordu şimdi sürekli olarak kalıyor teyp de bir sıkıntı yok yıllardır sıkıntı olmadı şimdi oluyor açık kalıyor sürekli ve ekranın arasına birşey sıkıştırınca kapanıyor ancak.
|
|
307 1.4 HDİ XR 2005
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bir resim alsak? Bir tahminim var ama soylesem gulersiniz diye korkuyorum ![]() Düzenleyen koliva - 10 Temmuz 2012 Saat 14:01 |
|
![]() |
|
ekrandaki saat,tarih,sıcaklık v.s bilgiler yani yazılar çıkmıyor.sadece ekran aydınlatması devam ediyor demek istedi sanırım arkadaş.
|
|
![]() |
|
Abi oyle birsey mumkun degil. Kesin benim dusundugum gibi ama dedigim gibi soyleyemiyorum ![]() Once resim gelsin ![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben de ki durum farklıydı. Planet üzerinden teybi kapatınca ekran hep açık kaldı bilgilerde normal görünüyordu. Aracı kitleyim kitlemeyim hep yanıyordu.
Sizin dediğin olay bazen ben de de oluyor bilgiler gidiyor ekran çok az bir parlaklıkta yanıyor. Kilitleyince geçiyor çoğu zaman |
|
![]() |
|
Rafet r ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2022 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Dayı bana bi şekilde ulaş Allah rızası için 05059959366
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |