![]() |
|
206 torpido mat mı? parlak mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2012 Saat 15:27 |
herkese selamlar. bugün torpidoyu temizlemek için temizleme sütü almaya gittim. standda çalışan görevli torpidomun mat mı parlak mı olduğunu sordu. ben torpidomun mat olduğunu düşünüyorum. ancak parlak torpido görmediğim için cevap veremedim. aracımın modelini sordu 2001 olduğunu söyleyince mat almam gerektiğini söyledi. 2000 model üzeri araçların torpidoları mattır dedi. sizce söylediği doğru mudur? ve benim aracımın torpidosu mat mıdır?
ürünü kullandım. ancak orta konsol kısmında teyp-klima vs. bulunan kısımda nokta nokta lekeler bıraktı. umarım çıkarlar. böyle bir ürün kullanacak arkadaşlar dikkatli olsunlar. sanırım orta kısım parlak oluyor. ayrıca aldığım ürün arexons marka torpido temizleme sütü indirimdeydi, yine arexons marka döşeme temizleyicide indirime girmiş bauhaus yapı markette. döşeme temizleyiciyi de kullanmış birisi olarak tavsiye ederim.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi en güzeli sabunlu bezle silmek ben sabunlu bezle silerim güzelce kurulayıp kullanırım. geçmiş olsun.
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın. bende ıslak mendil kullanıyordum. heves ettik kutu üzerindeki parlatıyor,koruyor yazısını görünce.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |