![]() |
|
306 sigorta kutusundaki bosta kalan röle girişi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selimc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2012 Saat 19:05 |
merhabalar
aracımın bugun sigorta kutusunu actım flasör rölesini değiştirmek icin fakat resimde kırmızıyla işaretledigim yer gözüme carptı bosta duruyor acaba o neyin rölesi bilen varmı kaç aydır hatta yıldır bu sekilde belki arac calısmayanda bir ozelligini gormedim ama sonucta onemli acaba fanın ikinci rolesi falanmı bilgisi olan varmı? arac 94 306 xr ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sasi numaraniz kolaydaysa ozelden yazabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Arastirdim ancak bir bilgiye ulasamadim. Fan rolesi orada degil, hemen fanlarin arkasinda bulunur. Tahminimce dizel ile ilgili bir role olsa gerek.
|
|
![]() |
|
selimc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
araba benzinli o zaman bosta kalıcak fazladan baska 306 sı olanlar sizdede o röle yeri bosmu acaba ?
|
|
![]() |
|
Sigorta panelleri bir seri icin standart uretiliyor. Dizel ya da benzinli fark etmiyor. Buyuk ihtimalle dizel bir 306'da o rolenin yeri doludur. Bu arada 306'larda pek cok sigorta paneli cesidi var. Bir baska arkadasin aracinda ayni role farkli yerde olabilir. |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
selamlar kardesim o soldaki yesil roleden benim sigorta kutusunda 3 tane yesil mevcut ustteki 2 tanei sokunce beni arka sis lambasi on sis falan yanmiyor arka sis lambalarin yaniyormu ? kontagi cevir farlari ac arka siside ac eger gosterge panelince isik yanmiyorsa arka sislerin buyuk ihtimalle odur bende gecen defa arka sislerim yanmiyordu ole buldum arka sis yada on sis farin warsa
baktinda gostergelerden arka sis lambalari yanmiyorsa isee yesil roleyi sok o bos olan yere tak eger arka sisler yanmiyorsa tabi belki onceden yandiysa role sokup atmis olabilirler zaten acinca arka sisleri role tik diye ses atar iyi forumlar Düzenleyen volkan22 - 06 Temmuz 2012 Saat 01:18 |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |