![]() |
|
selenoid değişti daha beter oldu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2012 Saat 01:28 |
selenoidler değişti. yağ değişti .daha beter oldu arabam. hiç gitmiyor. oturdum ağlıyorum. motor ısınınca hiç problem çıkmıyordu. şimdi fark etmiyor. araba yansa gene kar stop hataları, vuruntu. arabayı çalıştırdık birinci viteste araba başladı çalışmaya hemen 2bin gelmeden vites vuruntulu geçiyor. gaza tatlı basmaya devam ediyorum. üçüncü vites vuruntulu geçiş ve kar stop ışıkları ve araba üçüncü viteste kaldı. kapatıp açmassam düzelmiyor.
başka bir başlık altında selenoid frenkanslarından bahsediyordu. yeni selenoidlerin 100h olduğu, yeni selenoid takılınca yazılım atmak gerektiği yazıyordu. ne dersiniz yetkili servise sırf yazılım için gideyim mi? revizyon mu? birde şu anda bilgisayara bağlayınca kavrama hatası veriyormuş.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni selenoidlerle birlikte yazilim atilmasi sart. Sorununuzun kaynagi midir bilmiyorum ama en azindan selenoid degisimi yapan ustanin bunu biliyor olmasi gerekirdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |