![]() |
|
Peugeot hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Vavien ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 Saat 15:01 |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2 senedir kullandığım Fiat brava marka aracımı satmaya karar verdim sürekli masraf çıkartıp beni üzmeye başladı araştırmalarım sonucunda 206 ve 306 arasında karar kıldım yalnız önceden bir kere 207 kullandım 1.4 oda çekmiyordu açıkçası onun haricinde hiç peugeot kullanmadım 206 veya 306 bu arabalar hakkında beni aydınlatabilecek olan varsa gerçekten sevinirim arızaları nelerdir.Başımı ağrıtırmı max bütçem 15000 civarı sanroflu olursa daha iyi olucağını düşünüyorum klimada çok önemli istanbulda öğrenciyim saatlerce trafikte kaldığım oluyor sıkıntısız rahat bir araba istiyorum heleki yaz sıcağında klimasının iyi olmasını istiyorum sizce pug beni memnun eder mi yorumlar için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o bütçeye göre otomatik düşünme. dizel al ama sansuflusu var mı emin değilim en ideali 206 hdi madem öğrencisin en güzeli otomatikten uzak dur brava yı çok arasın bak |
|
![]() |
|
Vavien ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Otomatik istemiyorum zaten ancak bnm için arabanın sorun çıkarmaması önemli genel bakımları dışında sürekli sanayiyle uğraşmak istemiyorum.Dizelede güvenemiyorum bütçe olarak baktığım dizellerin km si yüksek o yüzden lpg li olursa daha iyi gibi başka araç tavsiyesi olan varsa onlarıda dinleyebilirim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Alacagin aracin problem cikarip cikarmayacagi senden oncekilerin araci nasil kullandiklarina cok bagli. O yuzden hangi marka olursa olsun araci alirken birden fazla ustaya baktirman gerekir. Bu forumda arabasindan bezmis noktada olan suruler oldugu gibi araclarindan cok memnun olanlar da var. Direk olarak kullanima ve bakima bakar. Aylik ya da yillik yapmayi planladigin kilometre nedir ona gore daha saglikli bir yorum yapilabilir. |
|
![]() |
|
1 buçuk senede 17000 km civarı yol yaptım ayda en fazla 500 km yol yapıyorumdur.Birde memlekete git gel oluyor senede bi kaç defa tatil falan ayda 1000 km denk geliyor .
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
O halde benzinli bir arac almak daha mantikli gozukuyor. |
|
![]() |
|
zaten lpg düşünüyorum dizelde 2. ele pek güvenim yok çünkü 206 lar için 2003 üzeri daha iyi diyorlar.Forumda bir sürü uygulama var hoşuma gitti yol bilgisayarı falan güzel şeyler bunlar 2000 model için geçerli değil yazmışlar ama doğrumudur bu.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Evet 2003 ve uzeri iyidir.
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Marea Liberty im (2004 model) vardı. model yükseltmek için 2006 model otomatik 1.4 motor 206 aldım. Bİ kere (Marea ile karşılaştırarak yazıyorum); asla ve asla konforu ve sessizliği yok. Direksiyon daha ağır. Performans için bir şey diyemem biri 1.6 diğeri 1.4 ... Yol tutuş :(
Biraz hayal kırıklığı var ... Ama yeni her zaman yenidir...
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Genel olarak sanki Peugeot araçların direksiyonları çok sert gibi geldi bana diğer arkadaşların düşüncesi nedir bu konuda merak ettim doğrusu.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Kullandığım bir kaç araç içinde (Renault Clio, Fiat Fiorino; Fiat Palio; Fİat Punto;Fiat Albea; Fiat Marea; Ford Focus; Ford Mondeo ve Ford Fiesta ) en ağır direksiyonu olan Pug dur. Tabi kullandığım 206 için bunu yazıyorum, diğer modellerini bilemem..
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |