![]() |
|
Kaza Yaptım :( foto |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 20:01 |
arkadaşlar sol şeride geçerken şeridinde seyreden aracın tınlamaması sonucu kaza yaptık. Ne diyosunuz kaça malolur bu bana bakarmısınız.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 07 Haziran 2012 Saat 20:38 |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
foto direkt sayfaya çıkmıyormu?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun |
|
307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Çok geçmiş olsun foto'nun direk sayfaya çıkması için add foto kısmına tıklayıp resmin görünmesini istediğiniz boyutu ayarlayıp ok demeniz gerekiyor.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Fotolari ben hallettim. Cok gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Allah razı olsun arkadaşlar koliva teşekkürler fotolar için
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
gecmıs olsun. trafık sıgortası karsılamıyormu ustad ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
valla ben kusurlu çıkacam sanırım. Sonra ne olacak ? pek anlamıyorum
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
sen kussurluysan kötu karsı tarafın masrafı varsa senın polıcen karssılar ama senın masrafıını kendı cebınden yaptrırısın bu sekılde olacak
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Çok çok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi şeridinde seyreden bir aracın size yavaşlayıp yol vermesini beklemek zaten yanlış bir düşünce.Bu durumda tüm hasarları siz karşılayacaksınız demektir. Resimlere göre de arka kapı sacı gibi duruyor. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
geçmiş olsun da o şeritteki adamın seni tınlaması mı gerekiyordu ki? şeridinde giden adam neden tınlasın? burayı anlayamadım.
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
kaskon yoksa geçmiş olsun ama diğeri hatayı üstlenirde ben sağa dikkatsiz girdim şeklinde tutanak tutarsanız ozaman onun poliçesi senin hasarı karsılar
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun senin poliçen onun aracını yaptırır sende cebinden kendi aracını yaptırırsın tekrardan geçmiş olsun
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
kapetan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
büyük gçmiş olsun
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
gecmıs olsun arkadasım.. parca degıstırılmeden duzeltılcek durumda kapı.. tekrar buyuk gecmıs olsun
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
geçmiş olsun
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |