![]() |
|
ACİLL STOP YAZISI PEUGEOT 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 Saat 14:55 |
Arkadaşlar aracımın zihniyeti körelmiş kişiler tarafından park halindeyken ucu sivri bir cisim ile derin derin çizilmesi sonucu aracımı tavan hariç komple boyatmaya karar verdim. Üzerindeki taş işleri ve ufak çizikler zaten gözüme batıyordu ve yaşanan bu olay sonrasında boyatmak kaçınılmaz oldu :) Gelelim asıl konuya, boyatma işleminden önce aracımda ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum. Bu konularda pek bir bilgi birikimim olmadığı için yapılmasını istediğim uygulamaları resim yardımı ile anlatmaya çalışacağım. Sizden ricam bu uygulamaları yapabileceğim yerler hakkında bana yardımcı olmanız. Kafamda planladığım işlemler şunlar;
1. ön plakalık iptali 2. ön logo iptali 3. 206 mercekli sis farı uygulaması ![]() Ön logo iptali şeklini ise şu şekilde düşünüyorum yapılabilir mi ? ![]() |
|
![]() |
|
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekirdağ'da yaşıyorum ve bu işlemler için büyük ihtimalle iyi bir fiber ustasına ihtiyaç duyacağım. Acaba Tekirdağ ve çevresinde bu işlemleri sağlıklı bir şekilde yaptırabileceğim tanıdık ustalarınız var mıdır?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |