![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ardaisler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 Saat 11:42 |
Öncelikle merhaba arkadaşlar
bir hafta öncesine kadar 206 quicksilver aldım ve aracımda vites de boşluk var beni çok rahatsız etmesede rahatsız etmeye başladı yavaştan ustaya gösterdim baskı balata değişirken yapılması daha iyi olur yoksa tüm takım inecek tekrar toplanacak falan dediler. sorum şu; bu bana ilerde büyük bir sıkıntı açar mı? airbag ışığı kendi kendine yanıp sonrada sönüyor bunun nedeni ne olabilir sizce?(şoför koltuğunun airbag kablosu bağlı değil)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Yeni uyelerimiz icin soyle bir tanitim formumuz var: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Viteste bosluk derken sunu mu kastediyorsunuz? Araciniz ornegin 1. viteste iken vites kolunu salladiginizda normalinden daha fazla sallaniyor. Eger durum bu ise vites cubuklarindandir diye dusunuyorum. Eger usta vites cubuklarini degistirecekse takimin inmesine gerek oldugunu sanmiyorum. Airbag icin en garantili yol aracinizi bilgisayara baglatmak ve sorunun kaynagini oradan gormektir. |
|
![]() |
|
ardaisler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() |
Evet dediğin gibi 1. vites yada 5. vites fark etmiyor bütün viteslerde aynı normalinden çok çok fazla sallanma var. Ankara da yaptırabileceğim sağlam bir ustası olan yada bilen var mı peki hafta sonu yaptırmayı düşünüyorum da bütün tamirci dükkanları Peugeot dan anlamıyor da
Airbag için dediğini yapacağım teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() |
Anladığım kadarıyla usta arabada vites çubukları olduğundan haberdar değil bunların değişmesi için şanzumanın inmesine gerek yok,işi bilen bir ustaya göstersen daha sağlıklı olur,şanzumanı falan söktürme sakın bunun için,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() |
ortalama maliyeti ne olur peki bana bunun?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Sanirim gozunuzden kacmis olacak. Asagidaki basliga ugrayip kendinizi tanitirsaniz sevinirim.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |