|
Plaka Değiştirme |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2008 Saat 14:16 |
|
Plakamı değiştirmek istiyorum. 34 GKN olarak 2 adet boş plaka buldum. yapılması gereken işlemler ve ücretler nelerdir ? Bilenlerden yardım bekliyorum.
|
||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben bilmiyorum ama istersen bi numara verebilirm sana muameleci bir arkadaş seve seve yardımcı olur sana,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sevinirim p.m. atarsan iyi olur
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
plaka degıstırmek ıcın aracı sehır dısı satış gosterıyorsun sonra tekrar ıstanbula gırıs yapıyorsun plakanda ıstedıgın subeden degısıyor...
|
||
AykutSSS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2008 Konum: İSTANBULLL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İlk once aracı sehır dısına satıs gostermen gerekıo daha sonra yenı plaka alıcaksın ancak tabı ıstedıgın plakayı almak ıcın baya bı yedırmen gerekebılır.. |
||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arıycanı söylemiştim senden önce arayıp,
ulaşabildin mi? ne dedi? uygun fiyat verdimi?
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aradım fiyat baya bi tuzlu geldi tanıdık lazım trafikte lafı gecen o zaman ucuza hallolur
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğru yaklasık 900 1000 ytl civarı tutuyor
|
||
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gökhan S e alırsın ugrasma
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hangi S sahın dogan cooper
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hiç biri bilemedin s2000
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pahalıya maal olur.serhatın dediği gibi ist dışına satıp tekrar geri alman gerekiyor uzun hikaye biraz
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gökhan yakışır bence.
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Off ya çok para..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ilk önce kullandığın plakayı il dışına nakilini yapacaksın
daha sonra yenisini almak için başvuru yapacaksın.yaptığın başvuruda istediğin plakayı almak için güzel bir bağış yapacaksın.
varsa tanıdık Polis memurunu gönder bağış %90 indirime tabii tutulabilir.masraf olarak 1000 YTL gözden çıkar...
sonra plakan ile şeklini yapacaksın...
İyi Forumlar :)
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inş yapıcaz onu bakalım nasip. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |