![]() |
|
307 mi güzelleştirmek istiyorum yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mert26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 01:34 |
2003 model peugeot 307 xs 4 kapı sahibiyim aracımla ilgili birkaç konuda değişiklik yapmak istiyorum. aracın üzerinde 16 inch orjinal xs jantları var ben fren kaliperlerinin üzerine kaliper kapagı almak istiyorum, uyumlu oluyor mu kullanan var mı? montaj konusunda da bilgili degilim fakat kendim halledebileceğimi düşünüyorum. renk olarak da aracın renginin bir ton koyusu parlak renkte almayı dusunuyorum bu konuda da fikirlere acıgım. bir de araca double teyp almayı dusunuyorum kullanıp memnun kalan varsa onerilere acıgım simdiden herkese teşekkürler.
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
reklam olmasın diye özel mesaj attım o ürünü kullanıyorum memnunum tavsiye edebilirim.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantları değiştirmekle başla mesela ben temizse jantlarına talip olabilirm. Şaka bir yana çok güzel bir aracın var. 16" jantlara belirttiğin kaliper kapakları oluyor. Ama eskisi kadar rağbet görmüyor. şahsen ben o tarz çakma şeylerin bir modifiye bir gösteriş olarak takılmasına karşıyım. Eğer ille bişi yapacam diyorsan Küçük peugeot yazısı yazdır. İlk önce metalik gri ye boya kaliperleri sonra yazıyı yapıştır birde üstüne yeşil boya at sonra yazıları sök al sana daha ucuz ve değişik bir modifiye.
Modifiye benzetmek değildir . modifiye senin istediğini aracına uygun ve yakışacak bir biçimde uygulamandır. Double din için, Pioneeer kullananlar gayet memnun kumanda koluda etkinleştirilebiliyor. Mis gibi kullanıyorsun. ekonomin kısıtlı ise naviteche bakabilirisn forumda birisi onuda kumanda ile çalışır hale getirmişti. roadstar gibi markalarda olabilir ama tabi bunlar bütçe meselesi. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kalipper kapağı takabilirsiniz. bremboların kapakları çok güzel duruyor. Aracınızın jantları 16" olduğu için rahatça oturur. 15" olsaydı janta sürtme ihtimali olurdu.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mert26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
ilgilenen herkese tesekkur ederim kaliper konusunda ben de kararsızım fakat aracın uzerindeki kaliperler pek iyi gorunmuyo kapak alıp takmak uzerindekileri boyamaktan daha kolay ve mantıklı geldi bana. teyp aldıktan sonra ekstra baska biseye ihtiyacım olucak mı uzerindeki orjinal hoparlörleri de değiştirmem gerekir mi?
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Kardeşim bende 1 hafta kaliper kapakları aldım, 16 ya oluyo dediler(jantlarımız aynı), ama olmuyor malesef elimde kaldı. ama denemeden inanmam dersen uygun fiyata satabilirm sana :)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Komple body kit 307'yi bambaşka bir şekle dönüştürüyor. Maddi durumun elveriyorsa ilk önce onunla başla derim.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
ben de hiç görmedim daha önce bu jantlarda kaliper kapağı ama cuk oturdu, tadilatsız oldu diyen insanlar var o işe hiç girmiyim en iyisi, teşekkür ederim bilgi için. body kit işi zor helezon alıp yere yaklaştırabilirim belki biraz daha aracı
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arkadas aynı aractan var bende uranus yesılı ben kalıper kapaklarını 16 ınc orjınal jantlarında denemedım 17 ınc rc jantlarda denedım cok guzel oldu acıkcası aracına yapacaklara gelecek olursak double dın cok guzel olacaktır hıc suphen olmasın benım aracın resımlerı lınkte bakabılırsın her konuda yardımcı olabılırım.sade kalıtelı modıfıyeden yanayım.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23251&title=307-rc-jantlarna-kavustu |
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
kardeşim çok teşekkür ederim ilgin için ben de çok sade değişiklikler yapmak istiyorum araçta şuan tamamen orjinal aklımda olanlar cam filmi kaliper kapakları double din ve açık hava filitresi şimdilik ilerde zenon uyumlu siyah zeminli mercekli farlardan almayı düşünüyorum arka farları da ona uyumlu bir farla değiştirmeyi bir de eksoz için sadece kafa almak istiyorum tamamen sistemi değiştirmek değil sesi abartılı sevmiyorum ben açık hava filtresi zaten biraz ses veriyo 3000 devirin üstünde. bir de helezonları kısaltıp biraz yere yaklaştırmak istiyorum. özellikle helezonların kısalmasında lastikleri değiştirmem gerekir mi merak ediyorum. fotograftan da farketmişsindir lastiklerim daha 500 km filan yaptı o işi iptal ederim değişim gerekirse.
|
|
2003 307xs 5k atiker safefast obd II
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |