![]() |
|
Triger kayışından gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 20:34 |
arkdaşlar buğün aracımın tirger seti değiştirdim ve eskiden ses yoktu şuan ses yapmaya başladı usta biraz kullan geçer dedi ama bilmiyorum sizinde yorumlarınız alıyım
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada araba 1.6 16v 206 2001 model
|
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Merhabalar sadece triger kayışını değiştiysen başka arıza vardır ve eski sesi duymaya başlarsın triger bilyesinden gelebilir ses, aynı sorun bendede vardı komple triger seti aldım değiştirdim sorun kalmadı bence kullanmakla bu ses geçmez dahada çoğalır.kayşın geçtiği makara ıslandığında ses azalır (motorun içine giden bilye) kuruyunca cayır cayır cızırdar bece başka bir ustaya göster |
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
birde gerdirmeyi tam yapmamış olabilir
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayarı yanlıs yapmısşlardır yeni ise
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam keşke set olarak değişsseydin trigeri, bide o plastik kapağı tam takamıyorlar oda ses yapabilir. kayışta bi ayar hatası olsa zaten direk anlarsın ya motoru yersin yada araç boğuk boğuk çalışır
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
v kayışından geliyor olabilir. trigerden gelmesi normal değil.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
tirger set olarak değişti arkdaşlar su pompasına kadar bi baka ustaya gittim kayısı gergin takmışlar ondan ses yapıyomuş
|
|
![]() |
|
mesutay20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
kayışın üstüne puddra dök sesi keser... ama geçici çözüm.
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |