![]() |
|
beyaz kadran takıcaktım olmadı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2012 Saat 19:43 |
Arkadaşlar siyah olan kadranımı beyaz ile değiştirecektim.
giitti gidiyordan 206 nın beyaz kadranını sipariş ettim bugun geldi. göğüsteki plastiği sökmeye çaışlırken tırnaklarından biri kırıldı. Sonrasında kadranın önündeki camı çıkardım. İbreleri sökmek için, hararet göstergesindeki ibreden başladım. Fakat allttan cetvelle baskı yapmama , ve kendime doğru çekmeme ragmen ıbre bir turu cıkmadı ve bıraz daha fazla bı baskı uygulayınca ıbrenın altında bulunan plastık pardaca ıkıye bolundu anlıacagınız , kadran değiştirme fıyasko ıle sonuclandı :(
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
sağol allahtan daha fazla ciddi zarar vermeden japonla f alan topladım .
Düzenleyen 206206 - 25 Mayıs 2012 Saat 19:48 |
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
geçmiş olsun hocam böyle ince işlerde sabır ve dikkat çok önemli, ben de ilk karartmaya çalıştığım farı helak ettim attım gitti :))
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Sanslisiniz cok zarar vermemissiniz
Düzenleyen herry - 26 Mayıs 2012 Saat 10:30 |
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
okurken tüylerim diken diken oldu, allahtan sabır diliyorum :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yardımcı olurum isteyene
|
|
![]() |
|
serkan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
[QUOTE=ibrahim.kut]yardımcı olurum isteyene[/QUOTbenim 1999 206 ya yapabilir miyiz ibrahim bey fotoları atmıstım.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Ben 307 ye beyaz zeminli kadran yaptim. Simdi de cikma 308 cc gostergesi aldim. Onun kagidini kullanacagim
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Vakit bulamadigim icin ugrasamiyorum.
307 gostergesine yerlestirilmis 308 cc kadrani ve ibreleri. Birde ortaya renkli lcd koyduk mu tamamdir ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Serkan kardeş tabiki yardımcı olamaya çalışırım hafta sonu yurt dışı var görev ama haftaya dönüyorum istersen gel görüşelim elimden geleni de yaparım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
sana hayırlı yolculuklar, sen bi gitgel görüsürüz insallah...
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
individual, tam istediğim şeyin getirip fotoğrafın koyuyorsun. Senin bu çalışmalarını gördükçe cesaretsizliğime lanet ediyorum :)
|
|
![]() |
|
fatih306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
burda yapan bi kac arkadas varmış nasıl yapmıslar yani o kadranı söküp o siyah zeminlileri nasıl cıkarmıslar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |