![]() |
|
Yaz Geldi Kapıda! Etkinlik? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 20:44 |
|
Merhaba arkadaşlar.. Forum'da az da olsa yeniyim..
Yaz geldi kapıda... Etkinlik yapalım derim.. Üst düzey yöneticiler ve Üye arkadaşlarımız böyle bir etkinliğe bu sıcak havada sıcak bakarlarmı acaba? |
||
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
||
![]() |
||
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Birde: AKTİF & İRİYIL Sponsor olurmu? Böyle bir etkinliğe sıcak bakarlarmı?
Düzenleyen ozknckr - 24 Mayıs 2012 Saat 20:47 |
||
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Haziran ayı içerisinde bir etkinlik düşünüyorum. İlerleyen günlerde etkinlik hakkında haber vereceğim.
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merakla bekliyoruz Gökhan ım :)
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Şu işler neden adana'da çok az olur
![]() |
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
gökhan bey sizde katılacakmısınız ben sizin hiç katıldığınızı duymadım askerdeydiniz sanırım...2 senedir bu stedeyim hiçbir aktivitede sizi göremedim
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben de hic katilmadim. Yapin bir organizasyonda hep birlikte katilalim ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Haziran 18 - 30 arası olursa benide ekleyin
![]() |
||
![]() |
||
|
işte bu süper bi haber :)
|
||
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
13 ekim 2011 diyor kayıt tarihi 2 nasıl oldu anlamadım ::)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
eerkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2012 Konum: petlıne şef Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
acele etmeyın de bende peugeot 407 alıyım öyle yapılsın etkınlık
![]() |
||
emrah erkan
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
çok zekisin ya ondan anlamamışsındır zeki arkadaş 2 sene önce mi kayıt oldum dedim.2 senedir takip ediyorum dedim nezaman üye olduğumu niye takip ettin batan bi durum mu var yoksa üyelikle ilgili sıkıntıların mı var ???
|
||
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Feline Trabzon'luyuz degil mi? ![]() |
||
![]() |
||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
|
ne demek anlamadım
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Askerden öncede çoğu organizasyonda vardım ufak organizasyonlar hariç tabiki.
|
||
![]() |
||
|
evet imzamda da var zaten ELHAMDÜLİLLAH trabzonluyum koliva nicki özellikle mi anlamını bilerek mi yoksa tesadüf mü? sende hemşehrisin herhalde :))
Düzenleyen feline - 30 Mayıs 2012 Saat 10:37 |
||
||
![]() |
||
|
erzurum,kars,van,rize ve trabzonda bir etkinlik olursa bende memnuniyetle katılabilirim
|
||
||
![]() |
||
|
Nick tesaduf degil tabii ki ![]() Yukarida Erbin'in yazisina sert cikisina nazaran Trabzonlu'yuz degil mi dedim. Bizim oranin insaninin bu tarz cikisi cok meshurdur. Ben severim cunku ben de bazen oyleyimdir, bunu en iyi esim bilir ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Bu kadar sert çıkıcağını bilsem demezdim zaten yaw
![]() ![]() |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
estağfurullah birader nedemek dövmek biz karadenizliler sinirliyiz maalesef ama bir o kadar yufka yürekli ve insan canlısıyızdır.
hatam olduysa af ola
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |