![]() |
|
balata ve disk degisimi sonrasi gelen cizirti!!!:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 Saat 21:57 |
arkadaslar tekrar merhaba ...
bugun aracimin on disk ve balatalari degistirdim araci surdukden 1 saat sonra on tekerleklerden cizirti gelmeye basladi frene basinca kesiyor sorun nedir acaba sizlere sormak istedim ustaya goturmeden once?
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende balata ve disk degisimi yaptirdim . Bende de ses var .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
balatayı takamamışlardır tel diske sürtüyordur hemen yaptırdığınız yere idin güzelim diskler mahfolur
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
arkadaşlar sıcak sıcak söyliyim.cızırtı sankı düdük otmesı gıbıdır ince ince gelir.bunun nedenleride şudur---sağ yada soldan iyice dinleyin--var sayım sağdan geliyor frene hafif basılı tutun ilerleme anında araç yalpalıyorsa direksiyonu sallıyorsa yamuktur--yok öyle bir sorun dersiniz. fren hortumlarınızı söktürüp yeni fren hortumu taktırın işlem tamamdır.onu yaptırdınız halamı olmuyor ön fren merkezlerini söktürüp baktıracaksınız yenı başımdan geçti hadi kolay gelsin size...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Ben balans yaptırdım şu ara yok gibi.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
normaldir arkadaşlar balatalrın disklere alışması biraz zaman alır bir süre sonra keser hemen hemen bütün araçlarda olur.
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
arkadaslar sorunu bulduk bugun ustayla malesef bizim on tasiyici gobekden hafif egri ve tekerlegi salliyor:(
dogal olarak disk de sallaniyor balatalarda hafifce dans ediyor anlayacaginiz simdi bana on tasiyici lazim sag ve sol 2. ci el sizin tanidiginiz warmi yardimci olabilecek?
|
|
![]() |
|
manavgatside ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2012 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
bende o ses geliyordu balataları değiştirdik 1 hafta daha öttü. 9 000 km yine başladı sanırım yine balatadan. bence yeni balata al 1 hafta dene sonra ön tasıyıcaya bak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |