|
Motor arızası acil |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ibo_85
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 17:38 |
Arkadaşlar merhabalar;Sizlerin bilginize ihtiyacım var 1 ay önce 407 2.0 16v benzinli aracımı yeni aldım ve dün giderken araçta bir anda motor arıza lambası yandı ama araçta herhangi bir stop uyarısı filan demiyor.Acaba sorunum ne olabilir.Bu arada aracım lpg mevcut......
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar,
Yeni uye olan arkadaslarimizin forumda konu acmadan once su alttaki linke bir ugramalari gerekiyor. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Motor ariza lambasinin yanmasi demek aracinizin bir hata kodu urettigi anlamina gelmektedir. O yuzden en guzeli aracinizi bir serviste bilgisayara baglatarak hatanin ne olduguna bakmaktir. Eger yururunde bir problem yok ise LPG ayarindan kaynakli yanmis olabilir. Karar vermek icin oncelikle bilgisayara baglatmak sart. |
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kutup başını sök tak sönmesi gerek ben bir çok kez yapmıştım benim 106 da
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lpg kaynaklı bir sorun gibi görünüyor.Lpgli peugeotların kronik arızası.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |