![]() |
|
Peugeot 206 Hakkında Yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2012 Saat 20:56 |
Selamın Aleyküm,
Arkadaşlar hak verirsiniz ki Peugeot Türkiye sınırları içerisinde kullanılan en yaygın ve tutulan bir otomobil bu düşünce içinde Peugeot 206 almayı düşünüyorum. Araç ile ilgili engin bilgilerinizi, yardımlarınızı tahmini olarak fiyat ortalamalarını belirtmenizi bekliyorum. Şunu da ayrıca belirtebilirsiniz sevinirim. Model yılı ve km olarak daha sonra sıkıntı yaşamadan satabileceğim bir araç olmalı. Teknik Özellik ve Donanım; Peugeot 206 1.4 - 1.6 motor seçeneği olabilir. (Sunroof'lu) Vites Seçeği; Otomatik ya da Düz
Yakıt Seçeneği ; Benzin ya da Dizel (Lpg) düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
dizel al derim
otomatiklerde kronik selenoid sorunu vsar ama kullanımı mükemmel bence. aldınmı abs mutlak olsun
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim dizel al 1.4 hdi turbolu motor hem az yakıyor hemde iyi kaçıyor öneririm
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
206 1.4 hdi tek geçerim ama manuel olsun
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
1,4 dizel al, son depo fullememde olcum yaptım. 1180 km de lamba yandı, 1210 da benzınlıge gırdım .daha kac km gıderdı bılmıyorum
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |