![]() |
|
106 QUİKSİLVER ÇOK YAKIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nightmare_93 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: caddebostan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nightmare_93
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 Saat 01:12 |
Beyler bende aranıza katılmak istiyorum gerçek bir peugeot kullanıcı olarak :) aşağıdaki arabanın sahibiyle görüşüyoruz alınır mı bu araç ne diyorsunuz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-az-kullanilmis-temiz-bakimli-meraklisina-85027111/detay/ |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
K/M'si pek inandırıcı gelmedi fena durmuyor dostum bakılması gerek...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence iyi bi servise gösterip öle alın bencede km'si pek inandırıcı değil bi oyun olabilir sonradan üzülmeyin.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
SabitSalınım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SabitSalınım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kötü durmuyor ama gazlanmış gibi tarzından ötürü. torpidonun solunda delikler var vida delikleri.muhtemel devir saati vardı orda
|
|
306 1.8 XR AT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |