![]() |
|
206 krank filtresi hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 21:07 |
arkadaşlar merhaba
krank filtresi nedir ve tam olarak ne işe yarar.... açık hava filtresi kullananlara krank filtreside kullanılması gerektiğine dair bilgiler veriliyor... 2004 model quicksilver da krank filtresi nerededir... (hava filtresi borusunun tam dibinde kelebek tarafından bir boru giriyor hortuma yağmı ne gönderiyomuş kelebege.orası mı acaba) bilgisi olan varmı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quicksilverda krank filtresinin oldugunu sanmiyorum. Aynen o dediginiz hortuma takilir. Ismide PCV (positive crank ventilation)'dur. Performansli araclarda o hortumdan gelen buhardaki yagin suzulmesini saglar. Eger yagi tekrar kullanmak isterseniz onun icin ayri aparatlar vardir. Saniyorum isimleri yag buharlastirma tanki diye geciyor. Amaciniz nedir bilemiyorum ama her iki durumda da performans olarak herhangi bir kazanc saglayabileceginizi dusunmuyorum.
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
amaç performans sağlamak degıl ya...hemen hemen herkes hava fıltresı kullanıyosan krank fıltresıde kullanman lazım dıyo...hatta dun hava filtresini değiştirmek için sanayide bir dukkana gittim oradada aynısını dedıler..nedir bu krank filtresi ne işe yarıyo dedıgımde bılmıyorum cevanını alınca bende merak ettım nedır bu dıye o yuzden yanı....
|
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
krank filtresimi ????????????
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |