![]() |
|
2012 yılı bakım masrafım (206) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 Saat 14:01 |
|
Lpg bakımı + flitre değişimi : 50 TL
Yağ+Yağ filtresi(lukoil 10/40) : 75 TL Benzin otomatiği değişimi +Atiker zaman rolesi : 120 TL (Triger seti Bujiler Hava filtresi Rot başları Rot kolları Sağ arka teker bilyası Fren hidroliği Disk ve kampana bakımları İşçilik) :390 TL TOPLAM :635 TL Acaba Yetkili serviste yaptırsaydım ne kadar öderdim:)?
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
işçilik biraz fazla geldi bana
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen işçilik biraz fazla değil baya bi fazla almış
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|
arkadaşlar o yazan sadece işçilik deil.
Triger seti
Bujiler
Hava filtresi
Rot başları
Rot kolları
Sağ arka teker bilyası
Fren hidroliği
Disk ve kampana bakımları
İşçilik) :390 TL
BUNLARIN 390 tl
|
||
![]() |
||
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
|
aynen öyle:)
|
||
![]() |
||
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
|
Bende debriyaş seti değiştim birde şanzuman yağı . 420 tl aldılar .. |
||
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
||
![]() |
||
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
|
|
||
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
||
![]() |
||
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|
bence arkadaşlar fiyatlar makul ikinizde güzel fiyatlara yaptırmışsınız bakımları.Ama eminim bunlar servis fiyatları deil :)) :))
|
||
![]() |
||
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
|
Arkadaşlar fiyatlar normal bundan daha uyguna bulmak zor, içiniz rahat olsun.
|
||
![]() |
||
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
gayet iyi,,hayırlı olsun,,,
|
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
|
Fiyat normal beyler hayırlı olsun.
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
atiker zaman rolesi dediğiniz şey.. benzin pompası zaman rolesimi?
|
||
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
||
![]() |
||
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
|
arkadaşlar sağ arka teker bilyesini değiştirdim pek anlamam ama usta ses geliyor değişse iyi olur dedi, biz de değiştirdik. bayramda uzun yol yapacağım için aracı bi gözden geçirmesini istedim ustadan. aracı sabah bıraktım sevise akşam aldım. bujileri de değiştirdiğini söyledi. toplam masraf olarak da 150 TL aldı. araç yeni, usta yeni, hiç bilmediğim bir yer ve araç, fiyat nasıl. Araçta birkaç eksik daha var onları da yaptırmak istiyorum. Fiyat çok anormal değilse burda devam edeyim |
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
Benzer bakımları 1,5 ay kadar önce Ankara ABK Performans denen yerde yaptırdım, (rot başları, hava, polen, balata, porya bilyası), araba sola çekiyor diye 10 gün sonra tekrar gittim bu sefer başka şey çıkardılar, 3-4 gün sonra frenler uğulduyor ve çok sert diye gittim diskler sorunlu dediler, değişen porya' dan kuş sesi gibi ses var diye gittim, bilyanın yatağı bozuk dediler, lanet olsun dedim, Göral' a gittim, gözüm kapalı arabamı bıraktım, akşam aldım, hava, polen, mazot filtreleri, (periyodik bakım) porya bilyası, balata 650 lira verdim, 1 ay oldu hiç sorun yok, bu arada ufak tefek sorunlarımı saymıyorum (kapı içinden gelen tıkırtı, bagaj lambası, sol park lambası, balans vs.) bunlara fatura edilmemiş. Özel servisler ucuz ama ucuz etin yahnisi durumları..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |