![]() |
|
206 otomatik vites sorunu acill!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 23:39 |
Arkadaşlar 206 1.4 otomatik 84binkm aracım var.Aracı yarım saat gibi kullandımda duraklama sırasında araç kendini kitliyor gaza basmama rağmen gitmiyor ve 10 saniye sonra bi anda ileri atıyor kendini acaba sorun selonoid sorunu mu eğer öleyse yarın servise götürücem tavsiye edebilceniz biyer varmı yardım ederseniz sevinirim ve nekadar masraf cıkartır
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen selenoid ve yağın değişmesi gerekebilir,ümraniye taraflarına gelirseniz tamir konusunda da yardımcı olurum
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
emrefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umraniyede nerede yeriniz
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Kardeş büyük ihtimalle ;selenoid valf lerinde sıkıntı var.ama şunu unutma değişsende arızaya devam edebilir.bunuda unutma.her yerdede değiştirtme al4 şanzımandan anlayan ustaya götür.çevremde çoğu arkadaşım bu hatadan muzdarip.çoğuda değiştirtsede aynı arıza ile (spor modu ve kara modu hatası ) karşılaştı ve arçlarını sattılar.sağlam usta ile sorunu halledersin.
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Peugeot Market® Şahin Peugeot Oto Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti. Saray Mah. Fatih Sultan Mehmet San. Sit. B Blok No: 15 Tel. : 0216 631 10 80 - Fax : 0216 631 18 12 Ümraniye/İstanbul |
|
![]() |
|
Arizanin sanzumandan kaynaklandigini solediler hava kaciriyormus ve maleaef revizyon dediler bilgisayara baglandiginda walfler selenoid degisimi dendi ama ustasi.revizyonn dedi .s
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selenoidler ve yağ değişsse bile iş görmez sanzman komple inecek ve icinde ki 8 adet balatann yanı sıra tiribünde sorun varsa oda değişcek muhtemel maliyeti 2000 lira kadar . aynı sorun benim aracımda da vardı. şanzımann inmesine 700 tl para alrlar gerisi artk hangi parcalar bitikse onlarn masrafı ankara da aydogmus sanzımana yaptırdım ben ve cok memnunum istanbul da subesi varsa orayı tavsiye ederim. bu işlemden sonra aracın şanzımanı tamamen yenilenmiş olcak ve en az bi 170 bin garanti eder. sana
Düzenleyen carantinas - 18 Nisan 2012 Saat 21:01 |
|
![]() |
|
geçen hafta selenoidleri değiştirerek sorundan kurtuldum cok sükür hocam |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |