![]() |
|
307 DİJİTAL KLİMA SORUNU (ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darkdefender ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 14:44 |
Arkadaşlar ben aracımı geçen hafta perşembe günü Ankaradaki yetkili servislerden biri olan Fatih Peugeota götürüp 62 bin bakımlarını yaptırmıştım. (aracım 2005 model 307 1.6 HDİ 110 hp) pazar günü Ankaradan maraşa yolculuk yaptım. o sırada klimada herhangi bir sorun yoktu. ama bugün klimayı çalıştırmak istedim. ilk başta çalışır gibi oldu hafiften bir hava verdi fakat sonrasında hiç çalışmadı. ne soğuk ne de sıcak hiçbirşey üflemiyor. ne yapmalıyım acaba? servis dışında bir yere götürmek istesem maraş ya da antepte elektrikçi mi anlar bu işten. Düzenleyen darkdefender - 08 Haziran 2013 Saat 01:16 |
|
peugeot 307 1.6 hdi xt 110 hp siyah
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalorifer de calismadigina gore motoruna guc gitmiyordur. Oncelikle havalandirmanin sigortasini kontrol etmelisiniz.
|
|
![]() |
|
ynusemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fan elektrik soketi yanmis olabilir,30 tl gibi fiyata halletmislerdi serviste.Yuksek devirde cok calistirma demislerdi.Elektrikcide yapabilir.
|
|
2004 PUG 307 XT 1.6 110HB
|
|
![]() |
|
darkdefender ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman ben önce bir elektrikçiye göstereyim. antepte servis var ama ben o servise pek ısınamadım doğrusu. 30 TL uygunmuş ama. dediğiniz gibi sigorta yada elektrik soketi ile ilgili olabilir sanırım. teşekkür ederim cevaplarınız için. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım. ilk mesajımda da belirttiğim gibi yazın sıcağında klimayı açıyordum ancak bir müddet sonra yani yaklaşık 3-4 dakika sonra klima aniden duruyordu. ne sıcak ne de soğuk üflüyordu. beş dakika böyle durduktan sonra tekrar çalışıyordu. sonra tekrar durup yine tekrar çalışıyordu. bu durum beni geçen yaz çok rahatsız etti. bir kaç yere götürdüm. birisi aracın rezistansı bozulmuş değişmesi gerek çıkması olursa 150 civarı olur dedi. kimisi sorunu bulmak için söküp dinleme yapmamız falan gerek dedi. bazısı ise aracın altına su tutalım düzelir dedi:) (bunu söyleyen kişi Ankara Atisan yanında bulunan özel peugeot servisindeki elektrikçi, su tuttu sadece ve 20 tl istedi o da ayrı bir konu). Fakat bunların hiçbirisi bu derde çare olmadı. forumlardan araştırdığımda benim durumumda olan çok kişinin olduğunu gördüm. fakat içlerinden birisi şöyle yazmıştı "ben aracı götürdüm usta bana klimanın filtresi yanlış takılmıştır bu nedenle dijital klima sensörünü etkilemiştir dedi ve filtreyi değiştirdi sonra da sorun çözüldü". Evet arkadaşlar ben de aracımın 62 bin bakımını yetkili serviste yaptırdıktan sonra bu sorun baş göstermişti. sonra yeniden bakıma aralık ayında girdi. şimdi yazın sıcağında hiç bu sorun tekrar etmedi. yani bakımdan sonra sorun tamamen çözüldü. bu nedenle dijital klimalarında bu sorunu yaşayan arkadaşlar öncelikle filtrelerini kontrol ettirsinler. mümkünse değiştirsinler. büyük ihtimal sorun burda çözülecektir. eğer çözülmezse de bu sefer işin ehli olan bir yere götürsünler. yoksa benim gibi su tutana bile 20 tl vermek zorunda kalırsınız:) umarım bu yazdığımın şeylerin sorunu olan arkadaşlara faydası olur. herkese kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
|
|
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
sorun çözüldüğüne göre güle güle kullanın o zaman |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |