![]() |
|
Orjinal kumandayi aktif hale getirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 01:37 |
Merhaba arkadaşlar. Aracımda iki adet kumanda mevcut. Birisi orjinal anahtarda yer alan kumanda, diğeri ise alarm sistemine ait olan kumanda. Araç anahtarının kumandasının lambası düğmeye basıldığında yanıyor ancak açma-kapama işlemi aktif hale gelmiyor. Aracı alarmın kumandasiyla açıp kapatıyorum. Ancak sonradan eklenen kumandayi kullanmak yerine aracın orjinal anahtarı üzerinde yer alan kumandayı aktif hale getirmek istiyorum. Bunun için yapmam gereken şey nedir? Tanıdığım bir arkadaşın arabasının sistemide aynı şekilde ama o her iki kumandayıda kullanabiliyor. Eğer buna bir çözüm bulamazsam aracın kumandasını sustalı yaptırmayı düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazım Karabekir Caddesinde anahtarcılar frekans ayarlaması yapıyolar çok kısa bir işlem
|
|
ch cr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |