![]() |
|
cam tavan güneşlikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seta2002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: eoptan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2012 Saat 14:09 |
ıyı gunler arkadaslar 206 aracımın sunroofuyla ılgılı problemım var camın ayaklarını degıstırmek ıstıyorum fakat camı sokemedım yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15041&KW=Sunroof&PN=1&title=206-sanruf-tamir-kiti-montaj-bitti
Bu linkten faydalan ben o sekilde yaptim arkadasim sunroof cu 100 lira istedi sokup takmaya buna bakarak kendim yaptim |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
seta2002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: eoptan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
o lınke baktım fakat camın arka ayaklarını ustten cıkaramadım nasıl cıkardınız
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim kapanırken son tarafta tıkanıyor el yardımı ile anca kapanıyor. Toz toprak felanmı var olay nedir anlamadım. Ayrıca Sunroofun ön tarafta birleştiği rüzgarlık türü parça yüksekte kalıyor yerine oturmuyor. Onuda el yardımı ile hallediyorum. Temizlikmi yapmalıyım ne yapmalıyım anlamadım.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
butona bastığında camı durdurması için her ayakta birer tane mesnet niyetine yaklaşık 3e 5 kalınlığıda 2 mm.lik falan kauçuk parçalar var onları çıkarırsan gelecektir düz tornavidayla hafifçe eğersen göreceksin zaten
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
bence sızın sentel ayarı yapmanız gerekıyo belkı bı dıs atlamıstır bunun ıcın once spralllerı tavana sabıtleyen plastık bı parca var onu sokmenız ve tavanı manuel kapamanız gerekır eger bı problem yoksa tavanı en acık duruma getırdıkten sonra tavan kumanda tusuyla tavanı bosta acma tusuna basmalısınız zaten bı kac tur sonra duracaktır o noktada baglayıp tekrar deneyın muhtemelen problem cozume kavusur
|
|
![]() |
|
tam olarak hangı noktasını cıkarıcam anlayamadım kastettıgınız ayaklarsa zaten problemım arka ayakları degıstıremeyısım sprallerden tavanı kurtardıgımda en one cekıp yukarı kastıgımda on ayaklar cıkıyo fakat arkayı sokemedım . tavan dosemesını soktum spral degstırdım motor soktum taktım bı onu beceremedım
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
yo ayaklar değil sunroofu tamamen geriye aldığınızda ayakların özellikle sunroof yerinden çıkmamasını sağlamak için konulmuş 2 tane plastik parça var onlardan bahsediyorum onları çıkarmadan zaten camı yerinden sökemezsiniz
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
morbeyaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: talılmak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
arkadaşlar sanrof camı mevcut elimde......
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Kaç TL 'ye satiyorsun kardeş? |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |