![]() |
|
307 Plazma Takometre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 19:34 |
Mrb. yabancı tuning sitelerini dolaşırken aşağıdaki plazma takometre dedikleri parçalara ulaştım. Çekoslavak para birimine göre fiyatı 2329.00 Kč (çek korunası) 100 euro ya yakın. diğer bir sitede ise 59 eurokadar düşüyor. Bence verilecek paraya değer. siz ne dersiniz....
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.tuning-car.cz/peugeot-307-podsvit-vzor-1.html Diğer site ise: http://www.cr-tuning.de/Interieur/Plasma-Tacho/Peugot/Plasmatacho-Peugeot-307-HDi-Diesel::14219.html |
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence de uygun. Bunun belki benzeri yapilabilir ama deger mi ve bu kadar profesyonel olur mu bilinmez. Bence guzel.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
gayet şık duruyor. ışıklar yanında nasıl acaba.. birde montajında sorun çıkar mı bilinmez
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
+1 ben de katılıyorum.. montajda sorun olursa eldekinden de olmak var
![]() |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
uysa hemen modeli ne olursa olsun aldığım tüm araçlarda kullanırdım. gerçekten müthiş ve parlak fikir. iyi bir pazarlama olur bu işe girecek olanlara. sıkıcı kadranlardan kurtulur böyle mükemmel görünümlü digital kadranlara kavusuruz.
harbi çok müthiş duruyor. son reno fluence veya megane lerde kadranlar çok kötü değil mi arkadaşlar. gerçekten resimdeki yakıyorrr.
|
|
![]() |
|
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarda sitedeki açıklamalar..
Peugeot 307 Model 1 backlights Ürün Açıklaması - Mükemmel kalite ve işleme, fotoğraf görmek - Çok yüksek hassasiyet - Talimatlara göre Kolay montaj - Kendi iç tasarım için Büyük - Bizden sadece Özel ürün - biz Çek Cumhuriyeti için özel ithalatçı - Biz en düşük fiyat garantisi - Bazı modeller daha sonra teslim süresi 30 gündür, ayrı ayrı sipariş edilmelidir! Stoklarımızda mevcut durumunu kontrol etmek için emin olmak için bize ulaşın. |
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
bunlar bildiğiniz indiglo adı verilen kadran casio dijital saatlerinin tabanındaki aydınlatmanın tıpkı kendisidir.. akşamları fena durur ışıklardan kesinlikle daha karizma çünkü ışık seviyesi aynı ben bunları çok düşünmüştüm eski 307 me ama bulamamıştım.. şimdi bendeki cc ninde kadranı güzel o yüzden düşünmüyorum.. ama siyah 307 kadranı olan bence düşünsün indiglo kadran diye aratırsanız detaylı başka araçlardaki resimelri görebilirsiniz
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Türkiyede de satışı var. Her marka ve model aynı fiyat 250 TL. bana biraz pahalı geldi.
![]() |
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |