![]() |
|
Yakıt katkısı - motor temizleme ürünleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efedream ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 Saat 09:46 |
Herkese slm. benim araç 130.000 KM de. Rutin bakımları sırasında bir usta enjektörlerin ve valfleri motoru temizlemek için katkı maddesi denilen ürünler tavsiye etti. Bende tereddütte kaldım ve önce forumda bir bakmak istedim.
-Acaba bu veya buna benzer katkı maddesi ürünlerden, yağ veya benzine karıştırılan ürünlerden kullanan varmı ? -Bu ürünler gerçekten araca yarar sağlarmı? -yoksa kısa süreli bir şeymi? -kullanan var ise tavsiye edebileceğiniz marka nedir ? hayırlı günler... |
|
2003- 307 1.6 XS manuel 5K -tüplü ve öfkeli :P
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben uuzun yola çıkmadan önce wurt marka yakıt katkısı aldım 60 tl civarındaydı ve memnun kaldım petrollede satılan 10 liralık katkıardan daha önce kullanmıştım ama bi işe yaramamıştı ayrıca geçenlerde ustam yag degişim zamanında dizel bi megana yagı degiştirmeden önce yagın içine bir katkı koydu aracı 15 dakka kadar çalıştırdı sonra degiştirdi yagını daha sonra tekrar çalıştırdı stop ettikten sonra yag çubugunu çekip koydugu yagı bana gösterdi cam gibi pırıl pırıl dı yag yanma o koydugu katkının yag kanallarını falan temizledigini söyledi çok hoşuma gitti yag degişiminde bende yaptırmayı düşünüyorum daha 6000km var degişime
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
nurullah48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurullah48
wurch marka kullanabilirsin. ben hem yağ koruyucu ve enjektör temizleyici yaptırdım çok memnunum. arada bir enjektör temizleyici kullanmak gerekli bence
|
|
desing nurull@h
|
|
![]() |
|
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba bende bugun hepsiburadadan dizel enjektör temizleyici ve dizel yakıt güç arttırıcı sipariş ettim.yorumlar olumlu ama bi bak sende istersen umarım bi faydası olur egzosdan siyah duman geliyor benımde tamirci enjektörün temizlenmesi gerek dedi ama tabi maliyetli oldugu için bunları kullanıcam ilk önce daha sonra paylasırım etkilerini iyi günler
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Merhabalar. Bende de 2004 1.4 hdi 307 var.Çok yakma sebebiyle forumları araştırırken katkı maddesinden bahsedenleri gördüm ve würth marka enjektör temizleyici aldım . Siyah duman çıkmıyodu arabadan,katkı maddesinden sonra bir ara siyah duman atma oldu egsozdan bu da enjektörlerdeki kurumun atılmasıyla ilgiliymiş.Umarım yararlı olur denemenizi tavsiye ederim...
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Ha bi de " hepsiburada " da pahalı yanılmıyosam "62 tl dizel için" ve " 35 tl. benzinli için". Ama kendi sitesinde "dizel için 31 tl" ve " 28.5 tl benzinli için ". Sitesinden almanızı tavsiye ederim.
http://shop.wurth.com.tr/common-rail-mazot-katkisi-300mml Sonuçları paylaşırsanız sevinirim. |
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
efedream ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
sağolun arkadaşlar geçtiğimiz gün izmir iztek oto da yaptırdımtemizliği, common rail ile birlikte 60 tl tuttu. yağ, hava ve polen filtrelerini değiştirdim. yağ değiştirdim, bujileri değiştirdim.
"antipollution fault" uyarısı vardı onu sildiler, şu anda 5 - 6 gündür aracı benzinde kullanıyorum usta tavsiye etti 200 - 300 arası benzin ile yol yap dedi, fakat antipollution fault hatası tekrar gelirse sasırma çünkü o uyarı tüpe alınca tekraryanar çaresi yok dedi. bakalım kullanmayşya devam edecez. o uyarı zaten benim canımı, yapcak bisey yok.. hayırlı günlerr. Düzenleyen efedream - 08 Nisan 2012 Saat 14:56 |
|
2003- 307 1.6 XS manuel 5K -tüplü ve öfkeli :P
|
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
bakım sırasında usta koydu motor yağı katkısı markayı hatırlamıyorum,ama motor sessizleşti,faydası olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |