![]() |
|
206 GTI arka tampon sis farı led sorusu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2012 Saat 21:34 |
Arkadaşlar 206 GTI aracımın arka tampondaki sis farı yerine ledli far almak istiyorum bu F! tarzı çakar lamba dediklerinden var bizim arka tampondaki sis farına benziyor şekil olarak satıcıya sordum tam uyup uymadığını bilmiyorum dedi acaba sizin bir bilginiz var mı?
Led farın ilanı aşağıdaki linkte: http://urun.gittigidiyor.com/garaj/f1-formula-tarzi-arka-tampon-cakari-2-tarz-cakar-53984126 Bu uyar mı veya tam uyan bildiğiniz ledli sis farı var mı? |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeri uymaz ama özel yapım satılıyordu sahibindende fiyatı 110 tl gibi birşeydi bulursam link atarım.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vermiş olduğunuz linkteki çok çirkin duracak benim. fikrim.. alttaki linke tıklayın ve biraz inceleyin.. el becerinize güveniyorsanız çok basit aslında ve çokta güzel duruyor.. kolay gelsin şimdiden.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |