|
RENAULT9 FAİRFAY MI ? DOGANSLX Mİ :):) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2008 Saat 02:26 |
||
İKİSİDE ATMOSFERİK İKİSİDE :) GENÇLİGİN GÖZDESİ SİZCE HANGİSİ
FAİRFAYDAN 1.6 MOTORDU BROADWAYLA KARISTIRMAYALIM :)
NOT: İKİSİDE GAZSIZ STOKCTUR
|
|||
/3uR@k
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara-Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
96 Model Fairway kullanıcııydım Eskiden Tabikide Fairway Derim Sonuçta 90 Beygir:) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+ 1 BENDE FAİRWAY |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ilginç:D:D
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
OKUL ZAMANLARIMDA BİZDE ŞAHİN VARDI CMS 40 215 LER FELAN HEP BU KONUYU TARTISIRDIK KANTİNDE :) ORDAN ESİNLENDİM
|
|||
/3uR@k
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara-Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bnmde Ortaokul-lise Çağlarımda Fairway Wardı 1 Sene Oldu Satılalı:( |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
VALLAH BENİM ÖGRENCİLİK YILLARIMDA BANA FERRARİ GİBİ GELİYORDU BURAK BANA FAİRFAY VARDI BİR TANE SİYAH KAPUTLU BASIKTI BENDEDE ŞAHİN VARDI :) AYNI OKULDAYDIK SÜREKLİ TARTISIRDIK BEN GEÇERİM SEM GEÇERSİN DİE AMA HİÇ YARIŞ YAPMAZDIK :):) ORDAN GELDİ AKLIMA GELDİ BU KONU
|
|||
/3uR@k
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İşte Benim Emektarım Artık Tüp Takılmış Durumda Yeni SAhibi Kullanıor:(
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
OOOO SÜPER BENİM ARKADASIM VARDI BU JANTLARIN ÜSTÜNE BASTI ARABNAYI DUR KOYİM BENDE
|
|||
/3uR@k
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bnm Araçta Yere Basıktı.Fakat Ailecek Kullanıorduk ve Sürekli Kullanıldıı İçin Alıtını Vuruordu.Orjinale Geri Çewirmiştm.bu Fotoda Satılmadan 1 ay Öönce Çekilmişti:) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hehe :) zaten broadway sınıfı aracları sadece basmak yeterli baska hiç bir seye gerek yok
|
|||
/3uR@k
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen Öle Yere Bas,Haa Filtresini Koy Yeter Egzoz Bile gerekmior |
|||
/3uR@k
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Garageboy Hadi iii geceler Yrn Dewam Ederiz Fairway Muhabbetine :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vallah işte biz arkadasa aldık eksoz koydu yere bastı öne sakal koydu farları karartı film felan tesisat gerçi şimdi kiraya veriyor ama yılan gibi oldu :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hangisi üstün pekı denemıs olan yokmu hıç..
|
|||
ac8088
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
fairway alır her türlü
|
|||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kalkışta ve rollda fairvey ama top speed de doğan diyorum,
eee kaç sene şahin doğan kullandık,
89 model 4 ileri çakmak vites şahin,
sonra efsane 92 doğan L metalik meneviş mavisi,
|
|||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Alayına R9 GTE Turbo.. Gerçi TR ye hiç gelmedi ama.. Bence renault tarihinin en baba otomobili
|
|||
/3uR@k
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Fiarwayda 220 İbre War We Pozantıdan Sonra Otoban War Antepe Doğru o Yolda 185 Dedi...Ayrıca Denesekte Denemesekte Sonuç Zaten Belli Fairway.... |
|||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Birde Fiat 131 mirafiori vardı ki.. oy oy oy
Düzenleyen hasimayaz - 19 Eylül 2008 Saat 11:49 |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |