![]() |
|
106 aracım 4 bn deviri gecınce gaz kesmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 20:06 |
gençleer 106 aracımda sunu farkettım sehır ıcınde stop etme kolay kolay yok ama e-5 girdim de ve yuksek hızda gittim de araç stop edıyor 4 devir civarı basına boyle bı olay gelen varmı nasıl çözerim bu işi |
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birden bire mi stop ediyor? Herhangi bir baska belirti yok mu?
Stop ettikten sonra tekrar kolay calisiyor mu? Düzenleyen koliva - 10 Mart 2012 Saat 20:09 |
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
aynen stop edıyor anlamıyosun bıle gaz pedalına bastında motor calısıyor ama gitmiyor gazdan ayamı cekınce stop edıyor ve kontagı ac kapa yapıp hemen calısıyo yanı
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Iyi bir ustaya gostermeniz gerekecek sanirim. Bogaz kelebegine baktirdiniz mi hic? |
|
![]() |
|
baktırdım adam bogaza gelen elektrıgın kesıldını söyledi pc baglattı potansıyel metre ve oksıjen sen soru hatası verdi potansıyel metreyı orjınal aldım oksijenınkını sıldı hatayı
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
Yerinizde olsam simdi tekrar bilgisayara baglatip oksijen sensoru hatasinin yeniden dusup dusmedigine baktirirdim. |
|
![]() |
|
bende oyle dusunuyorum bu rolantı sensoru ılllakı pc lemı ayarlanmalı
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
Sanirim bogaz kelebegini kastettiniz. 106'larda nasil oluyor tam bilmiyorum ama bilgisayara gerek oldugunu sanmiyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |