![]() |
|
Lpg Taktıracağım Neler Gerekiyor Sonrasında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökcesel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: Acemi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 11:55 |
Arkadaşlar Lpg taktıracağım ve lpg taktırdıktan sonra ne kadar masraf neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz hiç bir fikrim yok muayenesi 4. ayda önümüzde ki hafta içinde taktıracağım ve sonrasın da ne gibi işlemler yapmam gerekiyor ruhsata işletmesi gibi şeyler ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
muayeneden önce taktır..takan yersni yönlendirir..
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sızdırmazlık raporu kaltı diye bi konu vardı forumda , ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Benim işli değil 1 ay yasal süreyi de geçtim muayenede işletsem cezam ne olur ? bu arada muayene 7 nci ayda.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
proje hazırlatmadıysanız sorun olmaz yakalanmadığınız sürece.. ama muayeneye girmeden önce proje çıkartılır genelde vatandaş bu şekilde muayene süresini maksimum kullanmaya çalışıyor.. proje hazırlattınız ve 1 aylık süreyi de bitirdinizse tekrar ikinci defada proje hazırlatılılabiliyor mu bilmiyorum.. lpg dönüşümünü yaptırdığınız firmaya bir danışın...
|
|
![]() |
|
bir de cezası konusunda 50 tl + 1 puan düşülüyor diye biliyorum.. şahit olmadım ama duyduğum aracı bağlama yetkileri de varmış...
|
|
![]() |
|
ramazan_070 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: Meçhul... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramazan_070
Muayene yaptırdınmı bilmiyorum. bende yeni taktırdım işlettim. Kısaca anlatayım... Lpg yi takah yer projeyi hazırlayıp veriyor zaten... Ruhsatı değişecek olduğu için Ek-1 belgesi dolduruyorsun 20.00 TL. Ordan MMO 'dan sızdırmazlık raporu alıyorsun 25.00.-TL (sızdırmazlık kalktı diyorlar ama yok öyle bir şey Ben Antalyadayım burda istiyorlar). Emisyon durumu nedir bilmiyorum yaptırırsan 28.00.-TL. Araç muayenesi 149.00 tl. Ruhsat değiştirme 135.50.-TL.. Toplam : 357 TL...
|
|
![]() |
|
uuRR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
evet sızdırmazlık raporu kalktı...burayı dıkkatlı oku tupun tarıhı aa/yy şeklinde olursa muayeneden gecemıyorsun.tup depo tarıhıne dıkkat et depo ustundekı baskı tarıhı aa/yyyy şeklinde olucak(yanı yıl dort hanelı)gerekçe;ayı ve yılı karıstırdıklarını soyluyorlar gunmu yılmı aymı oldugu bellı degılmıs.tup taktırırken dıkkat et yoksa muayene ıcın tekrar depo alman gerekebılır.şu an bu sorun gundemde...
Düzenleyen uuRR - 19 Nisan 2012 Saat 10:27 |
|
205 GTİ 1.6
|
|
![]() |
|
nightfly ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
sızdırmazlık kalmadı arkadaslar kalkacak dendi ama kaldırmadılar, ben geçen cumartesi yaptırdım muayene , sızdırmazlık egzos emisyon istediler .
|
|
2005 xt otomatik tüplü :)
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
benım muayene seneye hazıranda doluyo o yuzden işletmedım yakalanırsak aglarız bıraz artık memur bey dıye :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |