![]() |
|
Yardımlarınızı Bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 22:38 |
merhaba arkadaslar yaklasık 2 ay once bi 206 aldım aractan cokda memnunum ama bu aralar gözüm honda civiclerde...ama 206 da baska...
2006 model 206 aracımı nete koydum su an ısrarla bi alıcı var 14600 veriyor acaba satsam mı satmasam mı...piyasaya bakıyorum bana biraz az gibi geliyor tipolara bile 11-12 istiyorlar arabam x-desing modeli ve tek mi masrafı yok sizce yani siz olsaydınız 14600 e verir miydiniz.yazın piyasa birazdaha artar mı...
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat düşük geldi bana ve aracınız yüksek model hemde masrafsız bence fiyat çok düşük eger aracınızın resimlerini veya ilan linki koyarsanız arkadaşlar yardımcı olacaklardır ben sizin yerinizde olsam 206 dan vaz geçmem..
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle arabanız hayırlı olsun. Aracınız 2006 model xdesing bir araç masrafsiz sorunsuz... Kesinlikle sizin yerinizde olsam 16dan aşağı asla ama asla çok ihtiyaç yok ise vermem. Bugün bi doğana bile 7bin lira istiyorlarsa senin arabanın değeri en az 17olmalı. Yazı beklemeniz mantıklı. Ben 99 model imzamdaki aracı 13.400e aldım alana kadar da neler çektim. Araç tertemiz tanıdıktan aldım çokta memnunum ama ben 99a 13.400 verirken sizin 2006yi 14kusure satmanız bana mantıklı gelmiyor...
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler arkadaslar...alıcı geldi gorustuk.guya biniciymiş ama yalan arabaya öyle bi baktı ki anlatamam hemen kusur aramaya calıstı yok boya var su var bu var gibi sacma seyler...14000 vereyim dedi . bide yalancı olmuslar aynısı 2 ay önce lpgliymiş 13000 vermişler almamıs...bende kibarca yolu verdim.dediginiz gibi pazara bi gittim neler neler goreyim sahinler doganlar bile ucmus r9 lara bile 90 91 modellere 7 lira istiyorlar millet cıldırmıs valla.2000 model 206 x desing vardı otomatik ona bile 15 lira istiyorlar....dediginiz gibi bencede biraz daha beklemek en mantıklısı sonucta kokmuyor herhangibi sorunuda yok 2006 model araba ne kadar sorun cıkartırki ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |