![]() |
|
altten gelen ses tıkırtı lakırtı (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 Saat 12:01 |
arkadaşlar alttan gelen sesi bulamamıştık:
yorumlarda şanzıman motor kulakları v.b gibi şeyler söylenmişti sağolsun arkadaşlar fikir üretmişlerdi: dün sağlam ustaya götürdüm ayna mahrudi değişmesi gerekirmiş: bi başka usta da aynı şeyi söyleyince olay bulunmuş oldu zararı yok.senelerce kullansan bi sıkıntı vermez sadece ses verir şanzıman yağı değiştiştirerek sesi kesti bundan sonra yapılıncıya kadar yani şanzıman indirilinceye kadar:2 ayda bir şanzıman yağı değiştirilirse ses felan kalmaz denildi 106 xr lerin genel kronik sorunu olduğunu söylediler: ancak acil bişey olmadıuğını söyledi sadece ani kalkış yapma dedi dedi vites aralıklarında bazen sünürüyorum dedim sıkıntı yok sadece ani hızlı kalkma dedi: arkadaşlara duyrulur...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah sıkıntı yapmaz hemşerim, peugeotefe'ye götürmüş müydün arabayı...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |