![]() |
|
pejo 206 çıkma orjınal kolon takımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 Saat 08:52 |
Ses sistemi yaptıgım için boşa çıkan 2 adet ön 16 cm çapında 2 adet 13 cm çapında 2 adette tweeter bulunmaktadır. Sorunsuz çalışmaktadır. Uygun fiyata bırakıyorum.. Alana hayırlı olsun
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat çok iyi hayırlı satışlar bişi soracğm bnm araçta tesisat var aldığım kişi arka kapılardaki 13 lük hoporlorleri söktürmüş onlarıda aldım takmayı düşünüyorum ...neden böyle bişi yaptıkı eski sahibi bilginiz varmı :)
|
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
belik arkadaki pandizota oval takım almıstır arkadakılerı sokmustur ses kalitesini bozmasın diye.. Aklıma başka birşey gelmiyor açıkcası..
|
|
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
teşekkürler..
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
tek tweeterları satmayı düşünurmüsünüz ?
|
|
![]() |
|
takımı bozmak istemiyorum.. Takım olarak satılsın.. Eğer satılmazsa dönerim size ben..
|
|
|
|
![]() |
|
TunaKarahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TunaKarahan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
teşekürler..
|
|
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
hayırlı satışlar teşekürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |