![]() |
|
Boğaz Kelebeği Temizliği Sonrası Adaptasyon? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2012 Saat 10:21 |
|
Ben geçenlerde boğaz kelebeğimi temizlettim. Fakat sonrasında vites geçişlerindeki sertlik biraz daha arttı gibi. Sonrasında bir adaptasyon işlemi yapılması gerekiyormuş. Bu nasıl bir şey acaba? Benim ustam adaptasyon yapmamış olabilir, bunu yaptırmazsam ne olur?
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende hiç olmazdı nazar değdi heralde benimde vitesler vuruntulu geçmeye başladı dün ustaya götürdüm selenoidler değişti fakat teflonu değiştirmemiz gerekiyo dedi yani vuruntu yapması selenoidlerle alakası yokmuş teflonla alakalı dedi 300 tl gibide rakam çıkardı :( öle kullanırsamda şanzımana zarar verceni söledi bence sizinde teflonlarla alakalı siz çok şikayet ediyodunuz vuruntuyla ilgili sizde sorun bi ustanıza teflondan yaparmı diye
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
teflon nedir? ilk kez duydum valla? siz nereye sordunuz? ben bakırköy tarafında oturuyorum.
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
teflon yağ geçişini sağlayan bir parçaymış banada usta öle dedi vuruntu bu yüzden meydana gelir dedi yaza doru daha çok belli ederse vuruntu gel değiştirelim dedi şimdilik değiştirmedim
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
|
bu usta nerede acaba? bir de pejo servisi mi, yoksa şanzımancı mı?
Düzenleyen kuantum - 21 Şubat 2012 Saat 11:53 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
|
nerede ki bu usta?
|
||
![]() |
||
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
|
hmm. bana da yakınmış yahu. bir ara ben de gidip sorayım, tam olarak nerede yeri acaba? ustanın ve iş yerinin adını alabilir miyim sakıncası yoksa.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |