![]() |
|
306 Şanzıman yenileme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baphomett ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 Saat 11:56 |
arkadaşlar 99 model 306 xs im var şanzumanımda geri giderken çok aşırı bir derecede tak tuk tak tuk sesler geliyor ve giderkende uğultu yapıyor bi tamirciye gösterdim komple sıfırlamak için 600-700 lira tutar dedi bu normal mi sizce ?
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen arkadaşım , şanzuman arızaı gecen benim başıma geldi yağsızlıktan 5 nci vites dişlisi yanmış, ayrıca 1 tane bilya dağılmış ve içine parçaları düşmüş. 800 TL ' ye mal oldu ama içinde debriyaj seti de vardı. 230 TL debriyajı düş fiyat normal ama çok iyi bir ustaya göster derim. Bu arada benim arızam çok büyük değildi. içinde ki parçalar sağlamdı bilyalarını değiştirdim. Bunlarda arızalıysa fiyatın biraz daha yukselebilir. Önce çıkma bak fiyat sor sonra tamir yoluna git.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben söktürmek için ayrı tair için ayrı para verdim. Araç yürümediği için ilk usta sokup taktı diğer usta şansumanı açıp arızayı giderdir yani iki kere sokup takma parası verdim.
bak bu konuy takip et istersen : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21367&KW=&title=206-16-anzman-tamir-resimli-fiyatl |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Buspiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Tekrdağ/sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun 2001 306 şanzumanı bilyeleri değiştirdim onunla beraber baskı balata ve sol akıs ta tamir edildi
akıs tamiri 80 tl tuttu baskı balata komple takım olarak 250 tl (value marka fransız ) bilyeler ve rulmanlar 140 işçilik 250 şanzuman yagı vs 50 tl toplam 800 tl ye hallettim .. 1 gunluk bir süreç sonunda benimde koşturmamla beraber fiyatlar bunlar Birde 1 sene önce KKTC de öğrenci iken şanzumanın patlaması sonucu yeni çıkmaya 1500 tl ödemiştigim vardır ![]() Düzenleyen Buspiron - 10 Kasım 2014 Saat 20:55 |
|
2001/1.6/80-100Hp/306/platinum
|
|
![]() |
|
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Vay arkadas paralara bak ya 250 TL işçilik nedir ya bir günlük calışmaya bu kadar olmaz ya 200 TL parca tutmuyo ya ben bu ustaların Kazandığı paranın helal oldugunu düşünmüyorum hiçbir zamanda helal etmiyorum yüzlerinede söylüyorum |
|
![]() |
|
Buspiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Tekrdağ/sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Malesef ki öyle .. Bu fiyat 300 tl den düşüldü .. Gerci şanzuman olayı pekte kolay bi iş degil ama 250 liralık bir işte degil bana göre ..
|
|
2001/1.6/80-100Hp/306/platinum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |