![]() |
|
Aracıma deri döşeme yaptırmak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GSli 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 10:38 |
Selam arkadaşlar.aracıma deri döşeme (kapı döşemeleri ve deri direksiyon dahil) yaptırmak istiyorum.İstanbul anadolu yakasında fiyatı uygun ve garantili olarak bu işi yaptırabileceğim bir yer tavsiye edermisiniz.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
GSli 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi daha burdan yardım isteyen kafama tüküreyim.aç internetten bak
peugeot fun clıubmüş.peh
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
hastamısın hastalıkmısın ? hemen cevap verecekler diye bir seçenek mi var ? senin amacın belli bu siteye girip kötülemek belki 1 peugeotun bile yok bence senin araban bile yok.
|
|
![]() |
|
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
buda birşeyler ögrenip kacma peşinde olanlardan konu kilit pls
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkes herşeyi bilecek herşeye bilmediği halde saçma sapan yorum yapmak zorunda mı? Nasıl bir düşünce tarzıdır. Adana'da olsaydın yardımcı olurdum mesajını bende okudum ama istanbul yazdığın için cevap veremedim bilen biri görürse konuyu yardımcı olur. Bu yangının nedir?
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
biz sorduğumuz soruLara cevap alıyoruz . sorulan sorularada bilen arkadaşlar cevabını veriyor herkezin işi gücü var sitede her dakika herkez online olacak diye bir şey yok . yol aL
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
arkadaşım deri döşemeci. Profosyonle olarak yapmaktalar. Numarasını özelden atıyorum.ulaş konuş |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
buraya üye olmasının amaçı belli işini görmek işini göremeyende camur atmak çamur atacagına bekleseydınız size yardımcı olacak arkadaş coktu ama şimdi yardımcı olacak bıle varsa yardımcı olmaz hitap şeklin yanlış bence
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
sallamayın cevap vermeyin böyle tiplere.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bu konuya mesaj yazarak bu elemana prim vermeyin arkadaşın karın ağrısı başka meyve veren ağaç taşlanır misali foruma çamur atmaya kalıyor aklı sıra provoke etmeye çalışıyor benim gördüğüm forumda en geç 2 gün içinde bilgisi olan arkadaşların sorunu sıkıntısı olan arkadaşlara yardım etmesi burada hiç kimsenin git sanayiye öğren banane kardeşim dediği görülmemiştir benim bazı üyelerin sıkıntısı çözülsün diye ustamı aradığım bile olmuştur.anlayabildiğimiz kadar yardım edip fikir alışverişinde bulunuyoruz gerekirse ustalara danışıyoruz bu forumu aile gibi görüyorum ben şahsen burada sıkıntısı olan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmeye devam edeceğim sonuçta benimde aracım var anlamadığım bir arıza veya bir fikir olursa eminim banada yardım edecek arkadaşlar var bu arkdaşa yinede anlayacağı dilden yardım ediyorum git istanbul sanayisine bul döşemeci sor herkese saygılar
|
|
![]() |
|
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
örümcek beyinli adam nasıl bir yazıdır o.
|
|
papirus
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Valla pes diyorum başka bişey demiyorum...Yahu milletin işi gücü yok bu adam konu açacakta mesaj verecez diye bekliyor...Şimdiye kadar sorduğum her soruya en azından hasbelkader bilgisi olan arkadaşlar cevap yazıyor. Hatta bu tarz forumlar içerisinde en kapsamlı dökümana sahip olan forum burası diyebilirim. Yazık...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar herkesten özür dilerim(benimle ilgisi olmadığı halde).2.mesajımı ben de daha yeni görüyorum.Ben genelde ofisten fun clube girebiliyorum.üye olurken ofiste bana yardımcı olan arkadaşımın şakası mı diyim haltımı diyeyim siz deyin artık.bilgilerimle girmiş.gecenin o saatinde ben giremiyorum evden zaten.
Hatta şuan bakıyorum acaba cevap gelmişmi diye.
Hem ben kendi kafama niye tüküreyim.Gerçekten çok üzüldüm.
Peugeot 406 ımda var.(djchaos)ama profil resmi olarak ayarlıyamadım.
Herkesten tekrar özür diliyorum bu yanlış anlaşılma için.şimdi şifremi değiştiriyorum.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar herkesten özür dilerim(benimle ilgisi olmadığı halde).2.mesajımı ben de daha yeni görüyorum.Ben genelde ofisten fun clube girebiliyorum.üye olurken ofiste bana yardımcı olan arkadaşımın şakası mı diyim haltımı diyeyim siz deyin artık.bilgilerimle girmiş.gecenin o saatinde ben giremiyorum evden zaten.
Hatta şuan bakıyorum acaba cevap gelmişmi diye.
Hem ben kendi kafama niye tüküreyim.Gerçekten çok üzüldüm.
Peugeot 406 ımda var.(djchaos)ama profil resmi olarak ayarlıyamadım.
Herkesten tekrar özür diliyorum bu yanlış anlaşılma için.şimdi şifremi değiştiriyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |