![]() |
|
Direksiyonla ilgili şu görüntü normal mi? (Foto) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 Saat 10:32 |
Direksiyonu çevirdiğimde gaz ve fren pedalımın arkasında bir mekanizma hareket ediyor. bazen ayağıma da çarpıyor. Böyle bir yapının açıkta olması bana garip geliyor. bunun bir koruması olmalı değil mi? Bu görüntü normal mi?
![]() |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Görüntü gayet normal.Direksiyon milleri genelde açık oluyo. anormal olan bence ayagının değmesi.Sonuçta pedallar ile arasında yeterli mesafe var.Gaza ayağının ucuyla basıyon zaten komple ayağını koymana gerek yok ki
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bu görüntüü ve burdaki herşey normal.Ayağınızı gazın üstüne çok koymadıkça ayağınızın değmemesi lazım.Bu kadar yüklenmeyin gaz pedalına.parmak ucunuzla basmayı alışkanlık edinin.
![]() |
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
yok, ayağım değmiyor da, pas pas değiyor, paspası itiyor, o da ayağımı rahatsız ediyor. bir de sanki buradan soğuk üflüyor gibi. klimanın etkisini kırıyor. orayı kapatmamaları için bir sebepleri olmalı. yoksa bence pek de doğru bir şey değil o kısmın açık olması.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
abim 0 arabadada o şekilde.Önemli değil
![]() |
|
![]() |
|
yok, şimdi ben 307 için özel üretilmiş paspas bakıyorum. bildiğiniz var mı bir yerlerde?
|
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
internette googleye yaz her yerde var sahbnden hepsiburada gg
|
|
![]() |
|
altı tırhıçlı olan halı paspas koymak gerek öyleyse.Oto aksesuarcılarda pazarlıkla daha ucuzada bulabilirsin.
![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() |
|
nereden alabilirim?
|
|
![]() |
|
çok güzelmiş.Paspasın kaymaması önemli.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |