![]() |
|
otomatik cam kaldırma modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 Saat 01:32 |
||
arkadaşlar almıştım aracımı almadan once ancak aldığım araçda var 55 liraya almıştım PTüyelerine 35 liraya gonderirim
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam nereye nasıl uygulandığı hakkında biraz ayrınıtılı bilgi verebilir misiniz?
|
|||
![]() |
|||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
||
CAM Kaldırma modulu cam kaldırmadır yani :D |
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
merkezi kilide bağlanır aracınızın camları açık iken kapılar kitlediğinizde cam otomatik kalkar
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Peki bu cam düğmesine bir süre basılı tuttuğumuzda otomatik kapanma olayıda yapıyor mu ?
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Model fark etmeden kullanılabilirmiyiz. ayrıca bunu araca kurulumu nasıl oluyor?
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
peki kurulum işi nasıl oluyor. basit mi biz yapabilirmiyiz, yoksa oto elektrikçiye mi yaptırılacak. ben almayı düşünebilirim.
|
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
||
arkadaşlar oto elektrikci yapar çok basittir.
1--camların ikisinide indirdiniz 2--aracı stop ettiniz 3--aracı kilitleme tuşuna bastınız (aracınız kilitlenirken aynı zamanda camlar otomatik şekilde kalkar kapanır) 4--açıkmı unuttum derdiniz olmaz önce sağ sonra solu kaldırır youtubede videosu olması gerek her araca uyumludur
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
||
aynı zamandada manuel elinizle indirip kaldırırsınız..unutmaya karşılık yapılmış göze hitap eden olay arkadaşlar.
|
|||
Peugeot 106 XR..
|||
![]() |
|||
||
Benim istediğim özellik bazı araçlarda olan cam düğmesine bir süre basılı tutunca camın kendi kapanması ve ya açılması.
206 kullanan arkadaşlar bilir bazı kumandalarda A harfi vardır eğer bu harf varsa düğmeyi bir süre basılı tutunca cam kendilinden inep veya kapanır. Bu özelliğide katıyorsa kaçırılmaz. |
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
o özellik yok benim bildiğim kadarıyla.
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
||
o özellikde olsa bu fiyat olmaz dostum.onlar 150 civarında olması gerek olduğu yerde açıp kapatma özelliği
|
|||
Peugeot 106 XR..
|||
![]() |
|||
||
özel msj atılamıyor. hala duruyormu????
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |