![]() |
|
207swoutoduor polen filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ratumdan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İstanbul-b.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 Saat 18:26 |
bir kaç gün önce aracımın yağını carrefourun ordaki serviste değiştirdim orda hava ile polen filtresini de değiştirecektim ama usta polen için sileceklerin olduğu konsolun sökülmesi gerekiyor dedi, aracın içini aradı köşelerdeki amortisörlerin olduğu bölümlere baktı orada olmayınca sileceklerin bulunduğu konsolun orda olduğunu belirtti.
gerçekten bu aracın polen filitresi nerede orası nasıl sökülür ben kendim alarak diğeştirmeyi düşünüyorum. bu tür işleri becerebiliyorum.
|
|
2010 207 Sw 1.6 VTİ 120 hp Zavoli Lpg
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belki yardımcı olur.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimdeki işaretli yerdeki keçeyi sekmanlarından kurtarıp söktüğünüz zaman plastik kapaklı bir bölüm görürsünüz o kapığı kendinize doğru çekin ve filitreyi çıkarın...
yeni koyacağınz filitrenin karbonlu olmasını tavsi ederim ![]() Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen kaan__ - 04 Şubat 2012 Saat 19:01 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
ratumdan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İstanbul-b.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
kaan ordaki bölümde yok oralara baktı usta. gerçi tam usta değil kesin konuşmadı çünkü usta görmeden sileceklerin olduğu o bölüm komple sökülecekmiş aynı 307 mi 306 mı ne onlardada öyleymiş..
06ÖzGüR06 o resmi bende buldum yabancı dilde aratıpta oranın yerini bulmak için iç konsolu sökmek lazım sanki.
tam yerini bilen varsa birde nasıl söküleceğini çok memnun olucam
|
|
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım o zaman şuna bir bakın isterseniz.
![]() 307 nin polen filtresi değişimi; http://www.forum307.com/filtre-habitacle-peugeot307.php |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
tam bakamamış yada anlamamıştır....neredeyse vütün pug larda polen filitresi ordadır...
linkde çok daha detaylı anlatılmış...oradan halledersin |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Dostum polen filtresi için aracın yolcu tarafında tam silecek suyunun arkasında ufak bir kapak var oradaki kapağı söküp elini içeri doğru uzatınca göreceksin. Silecekleri çıkarmaya gerek yok. Oradaki plastiği çıkarmak çok kolay zira oradaki lastiği sök hemen kalkacaktır. Hazır sökmüşken su tahliye deliğini de temizlersin. Forumda başka outdoor olduğunu bilmiyordum. Memnun oldum
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
şimdi işyerindeyim yarın gidince detaylı bir inceleme yapacam tam bahsettiğiniz yerdede lpg nin bir parçası vardı inşallah sökerken bir sorun olmaz..
senin 207 sw outodormu
bende zonguldaklıyım bu arada merkezden.:)
|
|
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Ben Gökçebeyde öğretmenim gelirsen haberim olsun. lpg ye gerek yok lastikleri kaldırınca zaten kendiliğinden çıkıyor o plastik. Yolun düşerse beraber halledebiliriz. Çaycuma'da beyaz outdoor var bir tane. 2. senin araç o zaman. Outdoor 1.6 hdi premium benim araç.
|
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
hocam ben ist. çalışıyorum. gelirseniz bende beklerim misafir ederim. bendeki vtı otomatik vites siyah.
elimi ordan içeri sokup ordaki plastik parçayı çıkartınca sileceklerin bağlı olduğu o konsol komplemi çıkıyor yoksa orda polen filtresimi var. su atma yerinide temizlersin deyince kafam karıştı biraz
|
|
|
|
![]() |
|
Çok basit aslında sadece kaputu açtığın zaman sileceklerin altındaki plastiği tutan kapı lastiklerine benzeyen bir lastik var. Onu kaldırınca sileceklerin altındaki plastik zaten kolayca yerinden çıkar. Onu çıkarmak istemiyorsan da Silecek suyu koyma ağzının arkasında plastik kapak var onu çıkarıp elini oradan uzatarak da ulaşabilirsin. En kolayı ve işine yararı lastiği söküp oradan plastiği kurtaracaksın. Sonrası zaten çok kolay.
|
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
hocam gerçekten çok tşk ederim. zahmet verdik şimdi bunu herkes rahatlıkla yapar artık.
|
|
|
|
![]() |
|
Rica ederim yardımım dokunduysa ne mutlu bana
![]() |
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
isa1975 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Arkadaşlar yeni bir outdoor forumu var artık. Süper bir dizayn ve işlevsellik oluşturmuşlar.
Forumu tanıtmak için kullanılan ve forum işlevselliğini anlatan tanıtım yazılarını ekliyorum. Gerçekten harikulade bir şey yapmış adamlar. Ayrıca arazi araçları ile ilgili bölümde var PEJO sevenler burada pejo ve arazi ilişkilerini yazabilirler. Doğaoutdoor, Joomla Bileşeni olan Kunena Forum tarafından destekelen bir forum sitesidir. Kunena klaik forumların aksine yönetmesi ve geliştirmesi oldukça basit ve kullanışlı bir forumdur. Kunena hakkında ek bilgi için www.kunena.org ziyaret ediniz. Forum sitemiz forum ve blog bölümlerinden oluşmaktadır. Forum bölümü oldukça gelişmiş bir editör ile desteklenmekte ve diğer forum programlarından daha büyük avantajlar sunmaktadır. Blog bölümü ise güçlü bir Joomla eklentisi olan EasyBlog ile desteklenmektedir. Blog bölümüne üyelerden profesyonel düzeyde yazı yazmak ve bilgilerini paylaşmak isteyenler tarafından yazılar yazılabilir. Bütün üyeler blog yazabilirler fakat yazdıkları blogların moderatörler tarafından onayı gerekir, forumlar ise onay gerektirmeden yayınlanır. Forumun tamamında yazdığınız forum veya blog içeriklerinde kendinize ait çeşitli affiliate ve reklam programlarına dair linklerinizi gömebilir böylece gelir elde edebilirsiniz. Blog bölümünde yazı yazmak için üye olduktan sonra Write bölümüne tıkladıktan sonra blog menüsü altında çıkan yeni menüdeki Owerview tıklayarak yeni blog yazısı oluşturabilirsiniz. Forumun daha kolay gezilebilmesi için üst menülerden yazarlanabilirsiniz. Her menü birimi alt menülere sahiptir ve bu alt menüler forum kategorilerine yönlendirilmiştir. Böylece daha kolay bir şekilde vakit kaybetmeksizin istediğiniz forum konusuna ulaşabilirsiniz. Forumun kullanımı ile ilgili diğer sorularınız için lütfen yöneticiler ile görüşünüz. Üye Olma - Çoğu forumda kullanıcıların tam erişim hakkı kazanabilmesi için üye olmaları gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |