![]() |
|
yakıt tetimi sizce nasıl... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2012 Saat 13:32 |
Arkadaşlar ben PO dan 100 tl lik 95 oktan 23 lt benzin alıyorum, km mi sıfırlıyorum 340 - 350 km arası yol yapıyorum. sizce nasıl iyimi acaba...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6.6 civari bir deger oluyor 10 km de. Bu soguk havalarda bence mukemmel bir deger. Hatta bu forumda benim degerlerimden daha az olanina rastlamamistim ama siz beni de gectiniz ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 02 Şubat 2012 Saat 14:15 |
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selamlar ben bir hesap yaptım geçenlerde 100 tl benzin ile istanbulda şehir içinde 250 km yol yaptım ortalama 0.38 krş ila 0.42 krş yakmakta peugeot 307 1.6 110 bg benzinli araç acaba benim aracımmı çok yakıyor anlamadım... sendeki verilere göre lazeros şehir içindemi bu veriler uzun yolculuktamı?
|
|
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |