|
peugeot partner adventure gostergedekı stop arızas |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ö.Sözbir
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2012 Saat 23:58 |
slm 2006 model 2000 mtor peugeot partner adventure a kışlık bakımda antıfırız koydurdugumdan beri müşürde stop ışıgı yanıp sonuyo ve ustte sag kosede harraret ısıgı yanıyor bu nedendır motor suyu eksık denıldı ama sorun bundan degıl aynı arıza dewam etmekte yardımcı olucak arkadaslara sımdıdııen teskkurler.
Düzenleyen koliva - 02 Şubat 2012 Saat 07:35 |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Motor suyu koyulan yedek depo haznesinin üzerindeki siyah bir müşir vardır arkadaşım onun fişi çıkmış olabilir su eksik olabilir bunları kontrol etmeniz gerek.Hararet sona dayanıp fan direk çalışıyormu peki
|
|
|
|
Ö.Sözbir
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
motor suyunu kontrol ettık motor suyu kapagı boşa donuyor denıldı degıstırdık kapagı motor suyu max yazan sevıyeden yukarda bu sorun yaparmı bılmıyorum hararet fan acıkken 70 i gecmıyor
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Su seviye müşirinin soketini kontrol edin soket yerinde ise müşir bozulmuştur.
|
|
|
|
Ö.Sözbir
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yarın sabah ilk işim onu kontrol etmek olacak ilginize tesekkur ederım hayırlı geceler
|
|
lider_27
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2011 Konum: akaryakıt tekni Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence müşürden olsa hiç görmez ve harareti sonda 130 da gösterir stop yanar söner bu benim başıma daha yeni geldi arac fanı 105 te bile açmıyordu bende fan müşürünü bilerek çıkarıyordum fan yüksek devirde biraz çalışınca geri takıyordum epey böyle idare ettim en son çıkarıp takmamda hararet inmedi stop yanıp sönüyor ama aslında hararetle ilgili bir sorun yok müşür sağlam fanda çalışıyor ama sürekli çalışıyor artık ikazda geçmiyor beyindemi sorun var yoksa ona bağlı röledemi bilmiyorum sigortalar sağlam zaten fan çalışıyor araç 2005 partner
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |