|
gündüz farı taktırma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tilbe307
1. Vites 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2012 Saat 02:11 |
arkdaşlar gündüz farı taktırmak istiyorum. bu ekipmanı alınca başka bir parçaya ihtiyacımız var mı ?
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
benim aracımda var mercedes amg nin taktırdım sadece ön panjura montaj için kestik düz olanları da var benim aracımda ki ters L şeklinde onun dışında hiçbir ekipmana gerek duymuyorsun komple set halinde geliyor zaten. ben gittigidiyordan almıştım fiyatı 25 30 tl arası başka bir sorunuz olursa yardımcı olurum.
resimleri burda umarım yardımcı olmuşumdur http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21263&title=kap-direkleri-karbonland |
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
montajı ne kadar tutar peki ?
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
10 20 tl arası fazla bir işlemi yok
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki gündüz farı nedir ? bugün düşündümde ben şimdi bunu taksam ve yanık bi şekilde kullanırken trafik polisi çevirse sonra sis farı sanıp ceza kesmesin ?
|
|
|
|
djchaos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum benim araçta parklar açık geziyordum. polis çevirmesi vardı beni durdurdu önce camların filmini bahane etti dedim içerisi yüzde 70 görünüyor döşemem deri ve siyah diye yanılıyorsun kapıyı açtım gösterdim sonra set varmı dedi var dedim aç bagajı dedi açtım bu neeee diye bi haykırdı set dedim ama açık değil biraz zorladı baktı kanunu nizamı biliyorum tamam dedi yalnız sisler açık dolaşma memur bey dedim bunlar sis değil park :))) anlayacağın parkı sisten ayıramıyo gündüz farının ne olduğunu hiç bilmez ama bugüne kadar hiç durdurmadılar devamlıda açık dolaşıyorum.
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim gündüz farlarım da bu şekilde.
Audi Q7'den alınma gündüz farı takıldı.
Ayrıca 2011 bmw 5serisinden alınma (F10) kasa hella bi xenon mercek,
2009 bmw 3 serisinden alınma (E92) mercek kapağı
2010 audi A5den alınma D3S xenon kiti var farlarda
Düzenleyen individual - 29 Ocak 2012 Saat 12:20 |
|
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bence taktırmayın yakışmıyor :( Görüyorum yollarda mercedes - audi de durduğu gibi durmuyor :)
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
atakanka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
umarım anlamayan bir memura denk gelmezsiniz memura laf anlatmak çok zor. cam filminde %70 içerisinin görünmesi mi gerekiyor ? (bilmediğim için soruyorum) eğer öyleyse bende yaptırayım araca. yazın çok zor oluyor filmsiz. aracınızdaki film kaç numara ?
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |