|
araçlar ne zaman değerlenir |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2012 Saat 14:41 |
arkadaşlar aracım 2002 partner memnunum kullanışı rahat bir araç model yükseltmek istiyorum 1,6 hdi felan düşünüyorum ne zaman değerlenir ne zaman satılık ilanı vereyim
|
|
ABDHAKAN
|
|
Ali
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaza doğru meyveler olurken :)
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
süperdi beni güldürdünya :)
|
|
ABDHAKAN
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet yaza doğru piyasa hareketlenir ve fiyatlar yükselir.
|
|
abdhakan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
meyveler olurken satıp bu zamanlar bı 1,6 hdi inşallah gönlümde yatan
|
|
ABDHAKAN
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
senin arabanın fiyatı değerlenebilir de; alacağın araç yerinde mi sayacak o da değerlenir bence.. o yüzden dönemden bağımsız olarak, uygun bir fiyat denk getirince almak satmak daha iyidir.
|
|
abdhakan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş meyvler olurken satıp kar düşünce alamak fiyatta farkettirir
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tam ben dicektim. :) |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet yaza doğru eski aracınızı satarsınız kışın da indirim kampanya olunca yeni aracınızı alırsınız hayırlısıyla.:) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |