![]() |
|
peugeot 206 sunroof camı rüzgarlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TaYLaN206GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TaYLaN206GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 Saat 13:53 |
peugeot 206 sunroof camı rüzgarlığı aracımdan çalınmıştı ben bu rüzgarlığı fiberglass olarak özel yaptırdım ve bire bir boyutlarda ölçü aldırdım yaklaşık olarak tam 8 ay boyunca arastırma yaptım ve en sonunda bu rüzgarlığı birebir yaptırdım ürünün yetkili satıcılarda yaklaşık fiyatı 800 tl gbi uçuk bir rakam bana maliyeti 200 tlyi buldu isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim peugeot 206 sunroof camı ve rüzgarlığı çok büyük bir sorun
![]() ![]() ![]() |
|
AşK 3 HarfTir GTI
Forever 206 BLaCk |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende sunroof yok ama iyiniyetin için arkadaşlar adına teşekkür ederim. çok kişinin işine yarar sanırım.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl bır sey oldu?foto koyarmısın benım sunroof u çaldıklarında kırmış sefer yoksunu herıfler birde camın içten görünen cıtası yok yaptırabılırmıyız kı?piyasada bulamadım cunku
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |